Sayfa 159/651 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by mrats06 Yazıyı Oku
    Ne diyeceklerdiki abi on kere ara aynı şeyi soylerler
    Aramayla cevap verecek müşteri temsilcisi yok muhtemelen yazılı yapılan başvuruya verilen yazılı cevaptır

2. Evet email yoluyla cevap veriyorlar.

3. dün izmir forum mağazasına gittim. 5 sene bimeks garantili laptopumu nereye teslim edeceğimi sordum. bimeksin şu anda mali sıkıntılardan ötürü bu hizmeti veremediğini genel merkeze mail atmamı yine çözüm üretemezsem tüketici haklarına başvurmamı önerdi. mağaza neredeyse boş. kulaklık kablo falan var. kapatıyor musunuz mağaza boş dedim. burası da kapanacak dedi. kapanırsa izmir de bile mağazası kalmayacak. ben bu kağıdı beklemek zorunda gibiyim. kaybım çok fazla. iflas tahtası kapanacak gibi ihtimaller ben dahil herkesi fazlasıyla yıpratmakta. bir firma yatırımcısına hiç mi bir açıklama yapmaz? nasıl bir teşkilata düştük???

4. Hani bir atasözümüz varya "Havlayan köpek ısırmaz" diye. İşte bunların sessizliği ve basiretsizligi çok düşündürücü. Hisse yipe düştüğü günden beri hiçbirşey yaptıkları yok. Ya kendinlerine biçtikleri rolleri sabırlı bir şekilde çok iyi oynuyorlar, yada yönetim kurulu olarak çoktan terk ettikleri şirketin son nefesini vermesini bekliyorlar. Timsah gözyaşlarıyla beraber. Zamanında şirketi gözden çıkaramadılar. Darbenin arkasına sığındılar. Şimdide alan yok satanı ......
    Muhabbeti. Bunların alayı ********.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yipte islem gören 30 sirket var bu şirketlerden en çok tanınan bimekstir en ucuz islem gorende bimeks transturk borç batağında boğuşuyor geçen hafta 30 larda islem görürken bu hafta 68 gelde cildirma

6.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Yipte islem gören 30 sirket var bu şirketlerden en çok tanınan bimekstir en ucuz islem gorende bimeks transturk borç batağında boğuşuyor geçen hafta 30 larda islem görürken bu hafta 68 gelde cildirma
    Tahtayı kapatmazlarsa buda tepki verecektir Ali bey .Bu kadar bekledik filmin sonunu hep beraber gorecez umarım kötü sonla bitmez.

7. Sadece gemide fazlasıyla ky. Var .ilk önce bunların inmesi lazım.Buda bu fiyatlardan olmaz en az 50 kr gelirse bu ky. Yarısı iner.

8. Akıl almaz senaryolar yazıldı bu hisseyle ilgili Katarlı,Çinli,Amazon vs bende akıl almaz bir senaryo atıyorum şimdi sadece hayal ürünüdür lütfen inanmayınız son zamanlarda TV lerden sıklıkla Evkur reklamı çıkıyor ve hep teknoloji üzerine bu şirket bı teknoloji sirketimiydi bilmiyorum ama bize göz kırpıyor sanki olur ya gole mayalanan yoğurt gibi ya tutarsa

Sayfa 159/651 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •