Sayfa 159/256 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Bu haberi önceden alan Deniz yatırım o malları satabilir dikkatli olmakta fayda var..Her haberi satış bahanesi olarak kullanıyorlar..
    Eğer bilanço bu ay içinde gelecekse ki patron öyle söylüyor, 6,5 iş günü kaldı bu ay içinde. Bilanço için bir hareket bende bekliyorum ama 2022 4. Çeyrek bilançosu aklıma geliyo, o zamna da bir hareket bekliyorumdum fakat hisse bilanço sonrası haraketlendi. Neyse artık bilançomuz güzle gelsin de ne zaman isterse o zaman hareketlensin ister öncesinde ister sonrasında 😀

2. Yine haberi satış fırsatı olarak gördüler ancak bu sefer 360 üstü kapanış olabilir hisse içinde güzel bir teknik oluşur.Gelen ihale tutarı bir çok Bist şirketinin yıllık cirosu kadar.. ALFAS da çok güzel gelecek var..Bekliyoruz..

3. Kap lar neden seans sonunda atılıyor? Seans ici yasak mı var?

4. gesan yarınki koza oynuyor tavana dogru yol aldı güzelim alfas ise dingili kırık astora takıldı yalpalayıp duruyor gibi acaba neden
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5. [QUOTE=mercek2;6389158]gesan yarınki koza oynuyor tavana dogru yol aldı güzelim alfas ise dingili kırık astora takıldı yalpalayıp duruyor gibi acaba neden

Gesan yarınki koza oynuyor derken? yarın Gesan için neden önemli ?

6. [QUOTE=balina;6388199]Bu haberi önceden alan Deniz yatırım o malları satabilir dikkatli olmakta fayda var..Her haberi satış bahanesi olarak kullanıyorlar..

Aynen dün yazdığım gibi Deniz malları kustu ama hepsini değil.. 50 bin lotu kaldı.. Gesan nın tavan olduğu yerde hiç olmazsa bir %5 yapmalıydık..

7. [QUOTE=balina;6389365]
     Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    gesan yarınki koza oynuyor tavana dogru yol aldı güzelim alfas ise dingili kırık astora takıldı yalpalayıp duruyor gibi acaba neden

yarın europower işlem görmeye başlıyor arkadaş onu söylüyor tahminim

8. [QUOTE=balina;6389365]
     Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    gesan yarınki koza oynuyor tavana dogru yol aldı güzelim alfas ise dingili kırık astora takıldı yalpalayıp duruyor gibi acaba neden

[QUOTE=syncelik;6389481]
     Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku

yarın europower işlem görmeye başlıyor arkadaş onu söylüyor tahminim
    sevgili balina ve syncelik evet eurpw yarın işleme başlıyor bir haftadır gesanı takip ediyorum yan kuruluşu eurpw için baya gelgitler yaptı ve yan şirketinin meyvesini şimdiden yemeye namzet bir tahtacısı var bu tür ikili şirketlerde 1-2 tavanına eşlik etmek isteyip topladıgı payları devredecektir kısa gün karı diyecektir ve yarın bayram sonu enerjilerde iyi hareketler de gelir diye ümit ediyorum bir de 1 inci çeyrek bilançosu alfas için güzel beklentiler var bu beklentileri şimdiden karşılamak isteyecektir diye düşünürüm bekleyip görecegiz der hayırlı bayramlar ve kazançlar dilerim tüm ky dostlara.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Sayfa 159/256 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •