Teşekkürler arkadaşlar eksik olmayın. Allah tüm dertlilere şifa versin.
hastanıza acıllll sıfalar ustat
Endeks zorlanma icerisinde portföyümde numunelik bir miktar bırakıp nakte geciyorum.
Endeks 105-106 bine gelirse duruma göre tekrar degerlendircez.
10.73 ü kırmazsa ne olur. Asağılar kolay gözukur.
Ben sabah yazdığımda garan 10.21 di takip ettigim bir cok orta ölçekli hissede anormal şekilde aşağı salınmalar oldu. Bundan tedirgin oldum.
Çünkü portföyümüzde 20 günde %20 ortalama kar yaptık ve son günlerde kar yapamamaya başladık..
Bu durumda prensip olarak kazancımızı eritmemek için satıp 3-5 gün geriden izlerim. İllaki fırsatlar olur.
K O M P L O T E O R İ S İ
Borsalar rekor kırıyor.
Usd neden aşırı değerli
Abd ye hicbir maliyet olmayan,,, Ham maddesi kağıt olan bu Usd ile olabildiğince hisse firma ve gayri menkul mü alıyor.
Abd neden savaş çığırtkanlığı yapıyor..
Yeni dünya ekonomik sistemi nasıl olacak.
Çin Rusya Hindistan Türkiye İran ekonomik sistemi Asyada kurabileceklermi.
Abd ekonomik liderliği sona erecekmi..
Ve can alıcı soru..
USD petrolün akıbetinimi yaşıyor şu anda... Hatırlayın petrol 140 dolara çıktı daha birkaç yıl önce şimdi ise petrol e ihtiyaç kalmayacağı konuşuluyor..
Batmadan önceki son çıkışı yaşayan bir Usd yi izliyoruz sanırım..
Şu anda yaşadıklarımız böyle açıklayabilirmiyiz..
Kafamdaki sorular bunlar..
Bu teoriyle hareket edersek.. elinde bol miktarda Dolar olanlar ne yapacak ben olsam hisse alırım altın alırım firma alırım gayri menkul alırım bunu yaparkende kimseye hissettirmemeye çalışırım.
Çünkü dolar patlayınca kimin elindeyse onu batıracak.. batan bir firmanın hisseleri gibi bu pul olacak olan paraları kimseye satamayacak..
Gibi sorular var kafamda ve buna harbiden inanıyorum..
Yer İmleri