Sayfa 16/38 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
Arama sonucu : 300 madde; 121 - 128 arası.

Konu: SGK emekli maas vb sohbet....

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    alla alla bunuda hayatimda ilk defa duydum

azalmaya devam ediyor ne demek? sifira dogrumu gidiyor yani?
    9000 günde asgari ücretin yarısı alırsın 5400 günde 3 un birini.

Minimum bu daha aşağıya düşmüyor diye biliyorum

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Dunya uzerinde calistikca ve prim odedikce emekli maasi dusen tek ulke bizim ulkemizdir.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    alla alla bunuda hayatimda ilk defa duydum

azalmaya devam ediyor ne demek? sifira dogrumu gidiyor yani?
     Alıntı Originally Posted by pronto Yazıyı Oku
    Dunya uzerinde calistikca ve prim odedikce emekli maasi dusen tek ulke bizim ulkemizdir.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 266 #2128 de bu tartışıldı ve cevap veren arkadaş çok güzel açıklamış link aşağıda
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...580#post135580
    Son düzenleme : ACIBİBER; 24-03-2017 saat: 01:25.
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    vaybe bugun bir sey daha ogrendim

evet haklisiniz

yurtdisinda calismaya baslama tarihi TR dekinden onceyse evet geriye cekebiliyorsunuz

tamam simdi oldu. Bende diyorum kendime kafayimi yedim neden anlamiyorum simdi oldu
    Ali Tezel'e veya başka birine bir danış , işe giriş tarihini yurtdışı giriş tarihi olarak değiştirmek için dava açılıyor diye birşeyler okumuştum...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Evlilikte 25 yılını tamamlayan kadınlar emekli olabilecek

http://www.yenisafak.com/ekonomi/evl...book-yenisafak
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Ali Tezel'e veya başka birine bir danış , işe giriş tarihini yurtdışı giriş tarihi olarak değiştirmek için dava açılıyor diye birşeyler okumuştum...
    diyelim dava actim ve kazandim ve benim borclanmami 1987 den baslattilar

o zaman benden sonra gelecek olan yuzbinlerce insan icin emsal teskil eder bu

yani demek istedigim yasa seklini alir oyle ahmete boyle mehmete boyle yasa uygulanmaz heralde

demekki benden once dava acip kazanan olmamiski boyle bir sey yok

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    diyelim dava actim ve kazandim ve benim borclanmami 1987 den baslattilar

o zaman benden sonra gelecek olan yuzbinlerce insan icin emsal teskil eder bu

yani demek istedigim yasa seklini alir oyle ahmete boyle mehmete boyle yasa uygulanmaz heralde

demekki benden once dava acip kazanan olmamiski boyle bir sey yok
    Burası Türkiye ......

Ben olsam danışırdım

Müracaat tarihindeki uygulama belki farklıydı ,( o uygulama kimbilir kaç kere değişmiştir) gibi gibi.

Kanunda yazan herşeyi uygulasak zaten bu ülke farklı olurdu.

There is no free lunch.

Burada bir arkadas var, ikameti suud a alirsa turkiye de sorun cikacagini soyluyor, tuhaf geldi bana da .. belki kredi cekerken yada banka hesabi acmasi gerektiginde, nerede oturuyorsun yada ikametin nerede sorusuna arabistan cevabi verdiginde sorun yasayabilecegini soyledi bana..

Benim durum ise daha da ilginc; su sekilde GSS olayi nedeni ile kendimi koruma amacli olarak ulke disinda ikametimin olmasi gerekiyor, eger ikametim Turkiye ama calistigim yer Arabistan olsa, bana Turkiye de oturdugum baz alinarak GSS borc cikarilabilir. Benim sigortami buradaki firma odemiyor, ben ulkeye gittigimde yurt disi gunlerimi sgk ya 19 lira/gun uzerinden yatiriyorum..

Hatta TMMOB bana aidat borcu da cikartiyor ancak oraya pasaportum ile basvurumu yaptigimda yurt disi durumumdan dolayi bu aidati, hesabimdan dusuyor..

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bu daha once cok konusulmus bir konu

Eskiden bu yapilabiliyordu. Ama simdi controller daha siki. Ben de cok duydum eskiden bunu yapan. Simdi de yakalanan duymadim ama dedigim gibi cok daha siki controller

Ikametinizi Suud a almak zorundasiniz almazsaniz cezasi buyuk. Sonra diyelimki aldiniz ama TR de calisiyor gozukuyorsunuz eger bir cakarlarsa maliye hic affetmiyor. Hukuka saygilari oldugu icin degil paraya ac olduklari icin. Eski hikayelere kanmayin artik oyle basit uckaatlari yemiyorlar

Sayfa 16/38 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •