Sayfa 16/1000 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Üstteki grafiğe göre hangi noktadayız, kırmızı roma rakamlı IV bölgesine doğru mu iniyoruz yoksa içinde miyiz?
    Kırmızı 4 olarak düşenebiliriz hocam. Çizen bunu anlatmış bence.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Misal şöyle birde fibo değeri baktım iki parçalı. Ekrana sığması için lineer baktım, fibo değerlerinde lineer veya log farketmediği için.

Şöyle bir şey çıktı.

Sonra hareketi geçen Ekim dibinden 3.38 den alınca şöyle oluyor.

Fibo 38 ile diğer grafiğin fibo 62 hemen hemen aynı değerde ve üzerine ağırlıklı ortalama da o değere doğru yükseliyor. Kabaca 5.30 lar giderse 4.85-90 civarı hedefe girip çok güçlü destek vazifesi görebilir.
    ben işin oralara "5 altı" geleceğini pek düşünmeyen taraftayım. oraya gelmesi için ekstrem olumlu bir şeyler çıkması lazım.
    girerse 5.15-5.05 arasına girer. 5.30 yorumuna istisnaden bakışını doğru buluyorum. 2 gündür iyi duruyor.
    eğer buradan yukarı ufak bir tepki yaparsa '10-15 kuruş' bile bir daha aşşağı şelale hareketini zorlaştırır.

ikili fibo diyince bu aklıma geldi.
    https://twitter.com/TuncerSengoz/sta...70077400092674

5.30'u da bu yüzden önemli buluyorum.
    neden dip diye bakıyorumun sebebi de rsi(aylık) uzun bir süredir takip ettiğim bir çizgi, aşşağı uzun kıracak zamanda gelecek ama erken bence..
    https://i.hizliresim.com/8zGjZd.png
    Son düzenleme : sko; 07-11-2018 saat: 15:12.

3. 8 yillik trendden bir tepki gelecektir artik.

Alıntı Originally Posted by simon Yazıyı Oku
    8 yillik trendden bir tepki gelecektir artik.

8 Yıllık görünen yüzü abi. Onun ataları var. Buzdağı mübarek. (Deli saçmasıdır ha ona göre)

5. memlekette şuan isviçre havası yaşanıyor...bakalım zaire havasına ne zaman geceçegiz....
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    memlekette şuan isviçre havası yaşanıyor...bakalım zaire havasına ne zaman geceçegiz....
    EM lere sıcak para akışlarının son 20 yılın en az alt seviyesine inmesinin beklendiği, EM lerin dış borç ödemelerinin her yıl ikiye katlanarak artacağı bir 4 yıllık sürece girerken güzel yurdumun havası dediğiniz gibi İsviçre. Diyorumya bir milka ineğimiz eksik))

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    EM lere sıcak para akışlarının son 20 yılın en az alt seviyesine inmesinin beklendiği, EM lerin dış borç ödemelerinin her yıl ikiye katlanarak artacağı bir 4 yıllık sürece girerken güzel yurdumun havası dediğiniz gibi İsviçre. Diyorumya bir milka ineğimiz eksik))
    inekte geliyor merak etme reis dün dedi,ama isviçreden degil brezilyadan şarbonlu inek...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

Ey MB dolarımı rahat bırak. Sana ilk uyarım. Oğlum Bak Git.

Sayfa 16/1000 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •