XU100_LINEER_AYLIK_EYLÜL_2017tahmin:
https://i.hizliresim.com/PrNVdO.jpg ########################## 31 temmuz pazartesi temmuz ayının son günü grafiğe etkisi %7 düşşek şekildeki gibi olur. benim agustos beklentim grafikteki gibi teknik destek olan 89bin lere kadar inmesek te 94-92 bin yakarız buralara gelmemiz inanılması güç bir olay,fiyatlar şişkin ,elini süren yanacak benim gibi açık taşıyanlar sabır ile durursa pozisyonları 95bin altından kapatabilir. daha da çıkmaya gücü yok zaten borsanın teknik kırıldı gibi gösterirler en fazlasıyla böylece vatandaş atlar hemen bunun için güçlü bir alımla 112500-115bin bandına çalışması gerekli oraya kadar çıkarsa agustos grafiği yine daha sert kırılır.ve açık satışlar tavan yapar profesyoneller elleri parmakları tuşlarda bekliyor satmak için kim alacak bu kadar kuvvetli aldıkları her mal dünya kadar faiz zararı faizler %15 lerde? yüzde 20ler konuşuluyr ekim ayında.. medya 2019 kriz sinyalini siyasilerilerin konuşmalarını alt yazı geçerek veriyor başlıklara diikat ettiniz mi"2019 yılına dikkat çok zor geçecek" ##################33
Yer İmleri