Sayfa 16/136 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 1088 madde; 121 - 128 arası.

Konu: GOLDS - Goldaş

1. Arkadaşlar ben kimseyi suçlamiyorum.Sizlerde kimseyi suçlamayin.Sorgulayalim diyorum.Sorgulamayan insan gerceklere ulasamaz
    Sizde sorular sorun.
    Goldaşın hak ve menfaatlerini savunmak kendi hak ve menfaatlerini savunmaktir.Goldaş yok olduğunda paranizda yok olmuş demektir
    Yabanci bankalarla olan altin davasinda davalı kişiler değil direkt Goldaştır. Nitekim davayı Goldas kazanmıştır. Eğer Goldaş davayı kaybetseydi hırsız damgasini yiyecek ve dolayısıyla goldaşın hissedarı olarak hepimizi etkileyecek bir karar olacaktı.
    Goldaş çalışani kardeşim Goldaş yok olduğunda sen de bizimle beraber 1 bardak soğuk su içersin. Sorgulamayi bırakma. Bu hukuk düzeninde biz neden paramiza kavuşamıyorsak sen de ayni nedenle parani alamıyorsun.
    Sorgulamayan insan gerçeklere ulaşamaz

Alıntı Originally Posted by dünyalı Yazıyı Oku
    Caldiysa İngiliz mahkemesi goldasi nasıl haklı bulur ?

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Cevabini 11. sayfada verdim. 5 sayfa da okuma zahmeti gosterin be kardesim.

3. Adamın elinde Goldas hissesi yok.Gelmiş burada saçma sapan yorum yapıp Goldaşı suçluyor.Arkadaş biz Goldaşın hissedariyiz.Biz Goldaşız.Goldaşa düşmanlığın nedir?İngiliz mahkemelerinde Goldaşın haklıliğı yönünde karar verince neden gocundun?
    Kim gönderdi seni buraya??
    Madem hissen yok ne arıyorsun burada?
    Biz paramızın peşindeyiz.
    Geldiğin yere geri dön

Alıntı Originally Posted by dumtekatek Yazıyı Oku
    Adamın elinde Goldas hissesi yok.Gelmiş burada saçma sapan yorum yapıp Goldaşı suçluyor.Arkadaş biz Goldaşın hissedariyiz.Biz Goldaşız.Goldaşa düşmanlığın nedir?İngiliz mahkemelerinde Goldaşın haklıliğı yönünde karar verince neden gocundun?
    Kim gönderdi seni buraya??
    Madem hissen yok ne arıyorsun burada?
    Biz paramızın peşindeyiz.
    Geldiğin yere geri dön
    Sus be kardesim, nerden turediysen. 3 gun once ortaya ciktin. Belgeli sahtekarlara sahtekar dedik diye biz mi suclu olduk simdi?

Al sana 2008 tarihindeki sahtekarlik ispati:

SPK'dan Goldaş'ın Patronlarına Yasak ve Suç Duyurusu
    24 Mayıs 2008 Cumartesi 02:20

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 2004 Yılında Goldaş Hisse Senetlerinde Yaptıkları Fiiller Nedeniyle Goldaş Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalınkaya ve Genel Müdürü Mehmet Sedat Yalınkaya Hakkında Cumhuriyet Savcılığına Suç Duyurusunda Bulunulmasına ve Borsalarda İşlem Yapma Yasağı Getirilmesine Karar Verdi.

2004 yılı işlemleri

22-23 Aralık 2004 tarihinde Goldaş hisse senetlerinde Bayford Investment Fund Ltd, Studex Investment Fund Ltd, Northolt Investment Fund Ltd, Fenton Investment Funt Ltd, Tontine Investment Fund Ltd. ve Arezzo Investment Fund Ltd, hesaplarından gerçekleştirilen ve Sermaye Piyasası Kanunun ilgili maddesinde tanımlanan suçun unsurlarını içeren fiilleri nedeniyle Goldaş Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalınkaya, Goldaş Kuyumculuk Genel Müdürü Mehmet Sedat Yalınkaya ve Ali Kerem Yayalar hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına, söz konusu kişiler ile şirketler hakkında borsalar ve teşkilatlanmış diğer piyasalarda işlem yapma yasağı getirilmesine karar verdi.

Al bu da sirketin icini bosalttiklarina dair:

SPK'dan Goldaş İçin Suç Duyurusu
    10 Aralık 2013

SPK, Goldaş Kuyumculuk ile ilgili incelemelerinin sonucunda şirketin Yönetim Kurulu üyeleri ve bir muhasebe yetkilisi hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmaya karar verdi

Sermaye Piyasası Kurulu, (SPK) Goldaş Kuyumculuk Sanayi İthalat İhracat AŞ ile ilgili incelemelerinin sonucunda şirketin Yönetim Kurulu üyeleri ve bir muhasebe yetkilisi hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmaya karar verdi.

Yayımlanan bültene göre SPK, Goldaş'ın hesap ve işlemleri, Şirket tarafından yapılan özel durum açıklamaları, Şirket'in ilişkili taraflar ile yaptığı işlemler ve 2010 - 2011 yıllarında Goldart Holding AŞ (Goldart) tarafından Şirket'e ödenen sermaye avansları başta olmak üzere çeşitli fiillerin, incelenmesi sonucunda Şirketin Yönetim Kurulu üyeleri ve muhasebe yetkilisi hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunmaya ve idari para cezası uygulanmasına karar verdi.

"Kasıtlı olarak şirketin içini boşaltmak amacıyla yapılan fiiller"

Bültende, inceleme sonucunda, Şirket tarafından 2008, 2009, 2010, 2011 ve 2012 yıllarında yayımlanan tüm finansal tabloların gerçeğe aykırı olması, Şirket'e ait olan 10,37 ton altının karşılığı olan bedellerin tahsil edilmemesi ve bu altınların ticari faaliyet varmış izlenimi yaratılarak grup içinde alınıp satılmasına ilişkin kayıtların düzenlenmesi, yapılan sermaye artırımı öncesinde Goldart tarafından Şirket'e ödendiğine ilişkin kayıtlar yapılan toplam 106 milyon 447 bin lira tutarında sermaye avansının gerçek olmaması, söz konusu nakit bedellerin ticari faaliyet kisvesi altında grup şirketlerine gönderilerek Goldaş dışındaki grup şirketleri lehine ve Goldaş aleyhine kullanılması fiillerinin organize ve kasıtlı olarak Şirket'in içinin boşaltılması amacıyla yapılmış olması nedeniyle Goldaş Yönetim Kurulu üyeleri ve muhasebe temsilcisi hakkında Sermaye Piyasası Kanunu'nun 115. maddesi ve Türk Ceza Kanunu'nun 155. maddesi kapsamında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına karar verildiği belirtildi.

Ayrıca Kurul, güveni kötüye kullanma suçunu işledikleri tespit edilen Goldaş Yönetim Kurulu üyeleri hakkında Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 128. maddesi uyarınca işlem yapılmasının da Cumhuriyet Savcılığından talep edilmesine ve yine çeşitli fiillerden dolayı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 103, 105 ve 115. maddeleri uyarınca işlem yapılmasına karar verdi.

SPK'nın suç duyurusunda bulunmaya karar verdiği Şirket Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Yalınkaya, Mehmet Sedat Yalınkaya, Kemal UIutepe, Çetin Binatlı, Mustafa Aykut Akkor, Yavuz Yağcı, Hüsnü Naci Bozkurt, Mustafa Sezayi Hamamcı, Ahmet Ali Çelik ve Osman Saner Seyman ile Şirket'in muhasebe yetkilisi Memet Yıldız olurken, Kurul şirket olarak da; Goldaş, Goldart, Berr Pazarlama ve Madencilik ile Perle Madencilik ve Ticaret'in uyarılmasına karar verdi.

Kurul Hasan Yalınkaya, Mehmet Sedat Yalınkaya, Hüsnü Naci Bozkurt, Ahmet Ali Çelik, Mustafa Sezayi Hamamcı, Mustafa Aykut Akkor, Yavuz Yağcı, Kemal Ulutepe, Osman Saner Seyman ile Goldaş Kuyumculuk Sanayi İthalat İhracat AŞ ve Gem Global Yield Fund Limited hakkında toplam 558 bin 380 lira tutarında idari para cezası uygulanmasını kararlaştırdı.
    Yetkili merci 5 senenin bilancolari hikaye, patronlar sirketin icini boslatmis diyor, gelmis bu tiplemeler de fisli sahterkara sahtekar dedik diye bize catiyor. Git isine hadi.

5. Herkesin bildiği şeyleri temcit pilavi gibi sürüp durma. 5 senedir spk neden düzgün denetim yapmamiş sonra da goldaşa idari para cezasi(dolayısiyla bize)veriyor? Mahkeme yetkisi olmadığı halde nasil iflas karari veriyor?Bunlar gibi sorgulanacak bir sürü şey var.Ben benim gibi hissesi olan arkadaşlarla fikir teatisi yapmak istiyorum.Benim muhatabım değilsin.Sen halâ soruma cevap vermedin

Hissen olmadığı halde bu forumda ne arıyorsun?Görevliysen seni kim görevlendirdi? Burada ki görevin nedir?

6. Sende madem Goldaş yol neden bu kadar alakalısın yoksa yalınkayalarla akrabalığınmı var.bunları biz biliyoruz göz yumanlarda. Hisse ihraç edmesini müsade Edenleride ... bu dünyada alamazsak öbür dünyada hesaplaşırız bu kadar insanın ahı var.......

Kardesim sizin okuma yazmaniz mi yok? Yoksa kavrama kabiliyetiniz mi yok?

SPK 2008'de de sahtekar diye fisledi bunlari. Arasam 30 tane daha cikar. 2013'te de butun yolladiklari bilancolar sahte dedi. 11 ton altini caldi dedi hepsi hakkinda. Adamlar sahtekar.

Sirketin calisani 8 ay maas alamamis, kac senedir onu almaya calisiyor, bir kurus alamamis, adamlar fisli sahtekar 10 seneden beri. Bizim insanimiz da acilacak tavan tavan gidecek fantazilerinde.

Sen git obur dunyada hesaplas. Adam sarabini iciyor yalisinin balkonunda.

Bu serefsizler 10 sene once foruma avukatla yazi gonderdiler, tehdidde bulundular. Burda yazilamayan tek sirketti Goldas. Serefsizin sirketi.

Burda yazmak icin elinde hisse olmasina gerek yok. Forum kurallarini ogrenin, gelip buraya karmasa cikarmayin. Adamin yazilari silinir, hala kafasi basmaz ne olduguna, tekrar yazmaya baslar. Hey allahim ya.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Kardesim sizin okuma yazmaniz mi yok? Yoksa kavrama kabiliyetiniz mi yok?

SPK 2008'de de sahtekar diye fisledi bunlari. Arasam 30 tane daha cikar. 2013'te de butun yolladiklari bilancolar sahte dedi. 11 ton altini caldi dedi hepsi hakkinda. Adamlar sahtekar.

Sirketin calisani 8 ay maas alamamis, kac senedir onu almaya calisiyor, bir kurus alamamis, adamlar fisli sahtekar 10 seneden beri. Bizim insanimiz da acilacak tavan tavan gidecek fantazilerinde.

Sen git obur dunyada hesaplas. Adam sarabini iciyor yalisinin balkonunda.

Bu serefsizler 10 sene once foruma avukatla yazi gonderdiler, tehdidde bulundular. Burda yazilamayan tek sirketti Goldas. Serefsizin sirketi.

Burda yazmak icin elinde hisse olmasina gerek yok. Forum kurallarini ogrenin, gelip buraya karmasa cikarmayin. Adamin yazilari silinir, hala kafasi basmaz ne olduguna, tekrar yazmaya baslar. Hey allahim ya.
    Sonuna kadar doğru yazmışsın.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 16/136 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •