Sayfa 16/38 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
Arama sonucu : 297 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Yurdum İnsanı...

1. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

2. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

3. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

4. Tayyip Erdoğan'ın korumaları için istenen bir öğün tatlının faturası dudak uçuklattı. İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın aile şirketi olan Saray Muhallebicisi'nden sipariş edilen tatlının fatura bedelinin 99 bin 692 TL olduğu ortaya çıktı.

http://www.birgun.net/haber-detay/er...ti-166770.html

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

5.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

6.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

Aşık Veysel Şatıroğlu

7.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

Aşık Veysel Şatıroğlu

8.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

Aşık Veysel Şatıroğlu

Sayfa 16/38 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •