Hakikaten kel alaka olmuş
Hakikaten kel alaka olmuş
Bmeks gibi birçok uyutulan kağıt gördü piyasa. Ve bunların çoğu eğer marka değerini canlandırabilecek aracılar oluştuğunda tekrar uyandılar. Halka Azra’dan beri alıp sattığım bir kağıt bmeks. Şirketi çok iyi tanıdığımdan hiçbir zaman uzun süreli kalmadım kağıtta.
Kağıtta olanlara sabır dilemekle birlikte kağıdı bir gün uyandırılacak hisseler statüsünde görüyorum. Bu kadar marka değeri olan bir şirketi dönerciye çevirsen iş yapardı. Borçlar malesefki arzdan beri kağıdın demoklesi oldu.
Gemide fazla ky var derken??. Bunu nereden bildiğinizi sorsam, cevap veremezsiniz değil mi? O yüzden cevabını bile bilmediğiniz bir yorumu okuyan insanlar olduğunu da unutmayın lütfen!. Zaten bu sorunun cevabını şirketleri yönetenler de bilmemiş olsa ky’ler için borsada işler çok daha iyi olacaktır... ytd.
Surdan anlıyorum son 1yillik takaslara baktığımda ilk 5 alıcıya girmeyen dağınık hisselerin sayısının 9 milyon lot artarak toplamda 36 milyon olarak en fazla elinde lot bulunduranlar olarak görebiliyorum.Kagit toplu olsa en fazla lot ilk 3 kurumda olurdu şuanda yarı yarıya.
Bugün hacimli bir gun olacağa benziyor
Kim satıyor bilmem ama almak isteyene 29 dan fırsat sunuyor milyonlarca lot alış imkanı vermiş ben deneme amaçlı 29 dan alış yazdim gerçekleşti
Şerefsiz kağıt kırmızıya döndü
Yer İmleri