Sayfa 161/549 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

Yağı alan satan, kaldıran indiren yokmu yaw.umut yağda
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Yağı alan satan, kaldıran indiren yokmu yaw.umut yağda
    dostum bu yağ varya yağ tektudan daha beter bir hisse sana onu söyleyeyim sadece
    ALDIĞIN HİSSEYİ SATMADIĞIN SÜRECE NE KÂRDASIN NEDE ZARARDA AKILLI OL!!!!!
    SÖYLEDİĞİM VE PAYLAŞTIĞIM HİÇBİR KELİME VE RESİM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Alıntı Originally Posted by Amor6666 Yazıyı Oku
    dostum bu yağ varya yağ tektudan daha beter bir hisse sana onu söyleyeyim sadece
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. bu yagda yarın alımmı olacak satımmı.kimileri 1,88 den geri çagırma olacak demeye başladı kimileride 0,88 den diyor.marmaris büfe olayı varmış anlamadım .madem anlamıyorum bende gittim büfeye ver bir ayvalık dedim.çagrbey ne dersiniz?

5. izninizle.....
    Sinir harbine hic gerek yok !!

Alıntı Originally Posted by Gonennet Yazıyı Oku
    bu yagda yarın alımmı olacak satımmı.kimileri 1,88 den geri çagırma olacak demeye başladı kimileride 0,88 den diyor.marmaris büfe olayı varmış anlamadım .madem anlamıyorum bende gittim büfeye ver bir ayvalık dedim.çagrbey ne dersiniz?
    Yağ Gentleman dostumun favorileri arasında. O bu duruma ne der bilemem ama, bir şeyler olacağı bana göre kesin gibi. İzliyoruz bakalım

Millet temettünün tadını çıkarırken, bizim bu çakal hisselerinde oluşumuza ne demeli? Biz adam olmayız

8.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    izninizle.....
    Sinir harbine hic gerek yok !!
     Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Millet temettünün tadını çıkarırken, bizim bu çakal hisselerinde oluşumuza ne demeli? Biz adam olmayız
    Kendi dusen aglamamali Ustad.
    Ben aglamamak icin, izlemeyi biraktim

Sayfa 161/549 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •