Rpd de miyadini tamamladı , başka buna benzer defansif fon bulmak lazim
Rpd de miyadini tamamladı , başka buna benzer defansif fon bulmak lazim
dapgm bugün taban yapmayı bıraktı yatay. tavan başlarsa zararları kapatabilir bi bakmak lazım. ama bu arada söylediğiniz gibi alternatif arayışına başlamak lazım. ağızlarda hiç hoş bi tat bırakmadı. insan ne olursa olsun 7 kat yükselmiş halka arzın üstüne oturmaz abi böyle şey olmaz. çok maceracıysan arz edildiği gün alsaydın bari.
Hedef portföy beni de çok şaşırttı, onca reklamını yaptıkları mevduata alternatif olacak diye canlı yayın yaptıkları arbitraj fonu olan hda fonu da -0.72 yaparak para piyasası fon getirisinin de altına düştü. O yüzden bu piyasa da neyin reklamı yapılıyorsa kaçmak lazım. Bir de rpd fonunun günlerce taban olan dapgm hissesini alması bana masum gelmiyor zamanında aynısını ünlü portföy de yapmıştı. Bu alımlar kimin çıkış yapmasına fırsat sağladı bunu Spk nın incelemesi lazım. Buna ilişkin Cimer'e başvuru yapacağım.
31 Ekim dapgm 75 tl kapatmış. O günkü dağılıma göre 20 milyon TL'lik 275.000 adet hisse var fonda.
Kasım ayı içinde 82 tl görüp, şu anda 40,84 TL'ye düşmüş. (bu arada yine taban)
Bu ay sonu dağılım raporunu çok merak ediyorum.
Bir değişken fon, tabana kilitleyip tepetaklak olmuş hisseyi satmıyorsa, ya da kalkıp ekleme yapıyorsa gerçekten iyi niyetle bakmak zor oluyor.
Pazartesi ve salı nrg ve nvb ne getirdi takip.eden varmı
Günlük Para Piyassı fonu getirisi %0.11 olursa yıllık bileşik getirisi de 49.5377% oluyor. Stopajsız net getirisi.
Son düzenleme : kastirsef; 29-11-2023 saat: 15:25.
Para piyasası fonlarına alternatif olarak getirisi daha iyi borçlanma araçları fonları var.
A1 portföy BBF fonu var. Yeni bir fon ama getirisi iyi gidiyor diğerlerine göre.
Dün %0,133 getiri vardı, bugün %0,166 getiri var.
Aylık %5 i rahat geçer gibi görünüyor.
Tek kötü yanı 2 gün satış valörü olması.
Yer İmleri