Pyd çok kayip vermiş burada.Türk savaş uçakları Haseke kuzeyindeki Malikiye beldesine bağlı Hamzabey köyünde PKK'lı teröristlerin sözde Asayiş merkezini vurdu.
Pyd çok kayip vermiş burada.Türk savaş uçakları Haseke kuzeyindeki Malikiye beldesine bağlı Hamzabey köyünde PKK'lı teröristlerin sözde Asayiş merkezini vurdu.
@erefefik
İsrail Kanal 13:
Gözaltına alınan bir Hamas üyesi:
“Bir yıldan uzun bir süredir bu operasyona hazırlandık. İsrail ordusunun bunu beklemiyor olması bizi şaşırttı.”
@erefefik
Bu iş karakola yani BM genel kuruluna gidecek.ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Dışişleri Bakanı Fidan ile görüşmesi üzerine tweet attı
“Türkiye'nin ateşkesi savunmasını ve Hamas'ın elindeki tüm rehinelerin derhal serbest bırakılmasını teşvik ettim.”
ABD ilk kez “ateşkes” kelimesini kullandı.
Tayyip Agam kürsüye çıkacak ve diyecek ki;
Dünya 5'den büyüktür...
Genel kurul alkışlardan yikilacak, avradini kesen...
Kapitalizmin tarifiyle; gelişmekte olan ve az gelismis halklarin temsilcisi, 200'e yakin devletin idarecileri ayaga kalkip dakikalarca alkişlayacaklar.
Sonra bu az gelişmiş ülkelerden birinin temsilcisi kürsüye çikip, diyecek ki, Turkiye'ye veto hakki verilmesini, oylamaya sunmayi teklif ediyorum.
Ve genel kurulda yine dakikalarca alkişlar..
Tayyip Agam çok yaman adam abi...
@erefefik
Ulla gözlerim yaşardı be ya...
@erefefik
Filistin'de Hamas güçlerinin kullandığı silahlardan çoğunun Libya'da Hafter güçlerinden elde edildiği tespit edildi.
Hafter güçlerinin kendisine sağlanan silahları Mısır üzerinden Hamas'a ulaştırdığı bildiriliyor.
Hafter'e sağlanan silahların ise Rus Wagner güçleri, BAE ve Romanya menşeli olduğu tespit edildi.
@erefefik
İşte bunlar da ellerine almışlar bir çomak, kendi b.klarını karıştırıp duruyorlar.Kemal Kılıçdaroğlu'nun desteklediği CHP İstanbul İl Başkanı Adayı Cemal Canpolat, Erkem İmamoğlu'nun torpille işe alım yaptığını ifşa etti:
▪️"CHP'lilerin başka partiler üzerinden işe girmesini içime sindiremiyorum! CHP delegelerini sırf size oy vermeleri için işe aldığınız bir dönemi kabul edemiyorum."
Mezhepçilik, hizipçilik. Mide bulandırıcı tipler.
Kopyalamaya değmez, yazmaya hiç değmez.
@erefefik
Pkk'yı da destekliyor.cüneyt özdemir
@cuneytozdemir
TİP, Hamas'ı destekliyor. Fıkra bu kadar!))))))))))))))
@erefefik
Gülmekten göbeğim yer değiştiriverdi.
Demin ağlıyordum, şinci gülüyorum kendi kendime...Deli miyim neyim?
@erefefik
Yer İmleri