Sayfa 162/1003 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sebebi neydi ki? Dayu poz taşıyor dünya yansa tınmaz, Kasım'a kadar poz yok benden. Grafik cort istiyor o doğru.
    güniçi .. tahtalar tıkandı, daha yukarı yapmaya niyeti varsa, önce bi aşağı vuracak- adettendir.. dökülmeye hazır olanlar dökülsün diye, orada bana bi fırsat verecek.. yok, aşağı gidicem diyorsa, ilk hamlede bi yukarı deneme hissiyatı verecektir yine, ama o noktada fazla marjı yok, ağır malı yüklenmesi gerekebilir, yani yukarı fake pek ganyan vermiyor.. o yüzden aşağ oynamayı tercih edicem

ayrıca vade sonu.. bütün bu gürültü, bu boğa anırtısından maksat poz değişimini yukarı fiyattan yapmaktan ibaret olabilir, dün 180 bin taşıdı, bugün kalanı bu saate kadar taşımıştır, yani poz taşıma bitti.. yarın vade sonu günü her iki yöne de manke, ama bugün öğleden sonra satış ihtimalinin ganyanı daha yüksek

2. Hergun ayni seyi yapiyor makasi sifirliyor saat 14.30 dan sonra alimlar ile birlikte yeniden makasi 300 400 e getiriyor
    Aksam pazarinda %1 lik bir ucuzluk olursa degme keyfimize
    ozellikle akbank aksam pazari ucuzlugu olacak gibi olmaz ise zaten pozisyonu kapatirim buyuk ihtimalle

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Palanın makasın dan dolayı bugün siftah yapamadık, lönkcülerin 500 puanını viob ayusu yiyor şuan
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Kemal dayunuza kızıyonuz buva diye. Adam ayunun hası çıktı bak corta 300 pivan yazdı bile - ki basarı var gibi daha.

Benden inatla poz yok 1 kasıma kadar dinlenmeye aldum dayu.

4. Eksiiiiiiii kaparrrrrrrr bebeklerim

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Makas -5 puan,

Kim yalan söylüyor, VIOP mu Spot mu ?
    vadeli bilir

6. Ne kadan da ele vermelik bir borsa

7. Ben seni acayip merak ediyorum başkan arkadaşların ortamın filan baya değişik. Bizim kendimiz de çocuklar da Anadolu çomarı mal sığır gibi insanlarız afedersin hiç birimizin bi olayı yok.

Ulam odtu ye girdik herkes capoeira diyor go diyor yok bilmem eşli dans bilmemne.

Orada da kağıt oynadık iyi mi
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bazı kişiler coronaya inanmam diyor ya .

Benim mason arkadaş 2019 sonundan beri sokağa çıkmıyor hala evde hala .

Buna ne diyorsunuz hani bunlar çıkarttı deniyor ya bazı aşı karşıtları o sebeple söylemek istedim
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    güniçi .. tahtalar tıkandı, daha yukarı yapmaya niyeti varsa, önce bi aşağı vuracak- adettendir.. dökülmeye hazır olanlar dökülsün diye, orada bana bi fırsat verecek.. yok, aşağı gidicem diyorsa, ilk hamlede bi yukarı deneme hissiyatı verecektir yine, ama o noktada fazla marjı yok, ağır malı yüklenmesi gerekebilir, yani yukarı fake pek ganyan vermiyor.. o yüzden aşağ oynamayı tercih edicem

ayrıca vade sonu.. bütün bu gürültü, bu boğa anırtısından maksat poz değişimini yukarı fiyattan yapmaktan ibaret olabilir, dün 180 bin taşıdı, bugün kalanı bu saate kadar taşımıştır, yani poz taşıma bitti.. yarın vade sonu günü her iki yöne de manke, ama bugün öğleden sonra satış ihtimalinin ganyanı daha yüksek

Ekim Vadelilerde vade sonu Ayin 28 i degilmi ?

Sayfa 162/1003 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •