adamlar üyeliği bitirecez diye siz ne diyorsunuz
*AVRUPA PARLAMENTOSU: EĞER BRİTANYA, AP SEÇİMLERİ DÖNEMİNDE HALA AB ÜYESİ OLUR İSE SEÇİMLERE KATILMAK ZORUNDA
adamlar üyeliği bitirecez diye siz ne diyorsunuz
*AVRUPA PARLAMENTOSU: EĞER BRİTANYA, AP SEÇİMLERİ DÖNEMİNDE HALA AB ÜYESİ OLUR İSE SEÇİMLERE KATILMAK ZORUNDA
bir halt olacağı yok.
*IRAK PETROL BAKANI: CARİ PİYASA FİYATINDAN DAHA YÜKSEK BİR PETROL FİYATI İSTİYORUZ
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*ab komisyonu: Brexit'in uzatılması ab liderlerinin ellerinde
bir halt olacağı yok.
*cumhurbaşkanı yrd. Oktay: Tbb risk merkezi raporu yarindan itibaren e-devlet üzerinden ücretsiz sunulacak-bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*ab komisyonu: Ab hali hazırda üzerinde uzlaşılmış belgeleri imzalamaya, eğer britanya da aynısını yapacak ise, hazır"
bir halt olacağı yok.
Fransa'nın kuzeydoğusundaki bir tavuk çiftliğinde, kümese girmeye çalışan bir tilkinin tavuklar tarafından öldürüldüğü belirtildi. Fransız haber ajansı AFP'nin haberine göre, Le Gros Chene tarım teknik lisesinin kümes alanına giren tilki, kümeste mahsur kalınca, tavuklar sürü içgüdüsüyle hareket ederek tilkiye saldırdı ve hayvanı gagalayarak öldürdü.
gatil tavuklar![]()
bir halt olacağı yok.
Trump: Yönetimim ingiltere ile büyük çapta bir ticaret anlaşması müzakere için sabırsızlanıyor, potansiyel sınırsız
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
İTO Başkanı Avdagiç: "Bankacılık sektöründe kredi hacminin 2019 yılında yüzde 16-18 büyümesi lazım."
Yer İmleri