Vakifbank 1 aydir camur muhabetinde,kmh (kredili mevduat hesabi) hesabindan 2000 tl cikti -girdi yaptim,aninda 1,44 tl faiz isletmiş,diger bankalarda bu durum yok
Vakifbank 1 aydir camur muhabetinde,kmh (kredili mevduat hesabi) hesabindan 2000 tl cikti -girdi yaptim,aninda 1,44 tl faiz isletmiş,diger bankalarda bu durum yok
Bahsedilen 3 gunluk getiriler.
TZL %0,1792 artis
VK6 %0,2080 artis
fonlarda momentuma yatırım yapcem diyorsanız , son haftalarda zıplayanları mercekleyip incelersiniz ona göre karar verirsiniz.
yok ben karşıt yatırımcıyım isen , o halde sürünenlerin içinden , beklentine göre seçki yaparsın. işin güzelliği fikrini ikiye bölüp , bi momentumdan bir sürünenlerden seçki yapabilme serbestiyetinin olması. hayat senin yol senin , uğraş senin , şans senin. enjoy yavrüüü .
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
2022 için ben de bir fon stratejisi yapmak istiyorum, şu an elimdekiler çok karışık ve çeşitli. Bunları biraz azaltmayı düşünüyorum. Aklımda her birinden 2-3 çeşit olmak üzere eurobond, altın ve kıymetli madenler, yerli hisse, yabancı hisse ve dövize bağlı fonlardan seçmek. Tabi bir kısmını da borçlanma ve ppf de tutarak düşüşlerde ek alım yapmak.
Fakat her birinden o kadar çok fon çeşidi var ki seçim yapmak zor oluyor, ilk alımlar için portföyün ne kadarını nasıl paylaştırmalı onlara da karar vermek gerekiyor. Bir yandan da diyorum kur korumalı mevduata geçip hiç bunlara kafa yormasam mı, büyük ihtimal bu sene de enflasyona karşı parayı korumak çok zor olacak, en azından ne kadar koruyabilirsek o kadar iyi.
Aylık enflasyonun %10'lara geldiği, yıllık enflasyon için üç haneli rakamlarin konuşulduğu yerde parayı enflasyona karşı korumak gerçekten çok zor. Hangi fonu alırsak alalım ne yazık ki getirisi yok. Abd piyasaları iyi giderse ancak yabancı fonlar bir nebze koruma sağlıyor.
MJB MÜKAFAT PORTFÖY BİRİNCİ FON SEPETİ FONU hakkinda bilgilendirme...
Risk Değeri:
SPK tarafından onaylanan karşılaştırma ölçütü değişikliğiyle beraber, 03.01.2022 tarihinde fonun risk değeri 6 olarak güncellenecektir.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer İmleri