Bankalara baskıya adamlar doymadı
çarşambaya kadar patlatmaca oynarlarsa iyidir , yarın tavan olmaz ise çarşamba ihtimal azalabiliyor sonrası ise ya yatay dondurma formasyonu ya da sindirerek düşüş formasyonu o adı koyucam yapı 9.90 iş 12.00 Akbank 17.20 tl yapışkanlaştı evet fiyata YAPIŞKANLAŞAN formasyon var , bu olaylar Kasım ayında da yaşandı, bu yapışkanlık hoşuna gidiyor palanın dilediği alımları yapıyor ve güzel iş başarıyor demek ki !
Net konu bence şu yarın yukarı gap açsa bile şu yazdığım rakamların % 0.5 altına gelsin Stop olmak düşünülmeli bir boğa tuzağı teyidi yoksa , Gaplı açılış ve yukarı sert alması beklenmeli genelde % 4-5 yukarı banka hareketi yarın ve çarşamba makul görünmekte ve gayet net alan var dirençleri de kurabilirler Ytd
Bankalara zulüm resmen var ne istedikleri belli değil arz talep dengesi fiyatı bence % 25 yukarda iken suni şekilde fiyat baskılandı dibe çekildi , aşağıda kaldı bankaların ! Çok ama çok ucuz kaldılar bilançolarında deprem ve bağışlar ilave finansman giderleri kredi mevduat makas bozulması yüzünden de % 30 daralma olabilir ama gelirde anormal bir daralma beklenmiyor aksine gelişmeler olumlu seyredecek yakın vadelerde oysa fiyatlama 2.3.4. Bilanço için pozitif beklenti içindedir bu pozitiftik örneğin akbankın. 6 aylık bilançosunu 32 milyar tl 9 ve 12 aylıklarını ise 60-65 milyar tl taşır en kötü beklenti de bu …. Ytd
ve karlardaki 2022 artışı fk lara hala yansımadı yaza kadar bekletecekler 3,5 fk için 2,5 fk mayısa kadar görürsek , Akbank % 60 potansiyel var gel de sat kolaysa akıl karı değil işte ..
İş bankası % 50 potansiyel görüyorum mayıs sonuna kadar …
Hareket haftaya sertleşirse hedefin yarısını alsa 12 den 15 tl ulaşmış olacak iş bankası ..
Kalan 3.5 tl ise 18,50 Mayıs sonu fiyat anlamına gelir , yaşayıp görelim er geç oraya gelecek mi yakın vade mi gelecek iddiam net , ben yakın vade olumluyum YTD BEKLENTİM ÇÖP olursa sorumlusu paladır ben değilim

)))
Bankalarda xbank % 50 ralli olmadan borsaya nur yağdı diyemeyiz
HAYIRLI RAMAZANLAR BOL KAZANÇLAR HERKESE
Yer İmleri