Sayfa 163/661 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Bist destek 240 usd.Hatta şimdi tekrar baktım 245 USD olmuş. Sağlaması ile 250 USD altı saçmalık olur. O da tıpkı 1400 lerdeki destek gibi ya da Bren te 76-74-73-72-70 USD gibi.

Ama o yabancı dediğiniz İNCİDER sız 1 usd girmez bu piyasaya. Yani analiz şu bu bunlar hikaye işler. Ha arada Bull Market olur o zaman başka. O da her zaman olmaz.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 09-04-2023 saat: 22:12.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Tonlarca ilginç isimler varken Sayın Hulki Cevizoğlu'na mı takıldın. İlginç.

Bence ondan Ak Partili olmaz. Ama Ak Parti için bence en doğru seçimlerden biri olmuş.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Hulki Cevizoğlu gibi bir insan HDP veya başka maksatla Akp den aday oluyorsa siyasette bence Yolun. Sonuna gelmiş bir ülkeyiz ayrışma ve çözümsüzlük her konuda düğümlenmelere kırılmalara yol açıyor yarın KK reis seçilirse Suriye Irak ve Kürt politikasından göçmen ve İslami batıyla diyalog mezelerinden her tür hazımsızlık siyasi gerilimlere yol açacak Krizlere aşina ülkeyiz ama ÇÖZÜMSÜZLÜK KRİZ BAĞIMLISI yapar Umarım YEni CUMHUR BAŞKANI çözümler üreterek gerilimi en düşük seviyeye çekecek ülkeye de para yağmuru başlayacak !

Atatürk yaşasa akp oy verirmiydi sanmam ama Kürt meselesini net şekilde askeri yolla çözmek istemezse bölgesel kongre toplar öyle çözerdi adamdaki zekayı 50 senedir ülkemiz gösteremedi , sorunu yok say zor yolla ihmal et ötele ve mümkünse geciktir taktiği uygulandı , sanki 50 sene mücadele edilse ülke çağ atlayacak ve Kürt talepleri otomatikman gündemden kalkarak dönüşüm geçirecekti , evet bu kısmen oldu da silahlı terörle mücadele Kürt halkının taleplerini esnetti ve içerde dönüştürdü ancak ister global ister batı deyin onların da katkısıyla Kürt milli hareketler Suriye ve Irakta ayrıca İran’da özerk bayraklar altında devletleştiler biz hariç biz de öyle bir devlet kurulması bile düşünülemezdi dinen günahtır bu zaten …ama bölgede otonomi ve Kürt federal devletçikleri güçlendikçe güçlendiler topraklarına kök saldılar ! Halihazırda federal ve özerk devletlere benzeseler bile dış dünya tarafından tanınmalarına 30-50 senelik bir süreç tanımlayanlar da var ,

Silahlı güçsever anlayışla ülkemizi yönetenler ille de batıdan silah alıp adam etkisiz hale getirip , terörist yakalayıp hapse tıkarak , Kürt meselesini çözmeye çalıştılar netice BOŞA HARCANAN SENELER HARCAYAN NESİLLER OLDU !

Atatürk yaşasa 4 senede bu meseleyi çözerdi Hem de politik baskı yoluyla ve bölge devletlerine Kürt otonomi bölgeleri dikte ederek ülke içinde ise özgür refahlı bir ülke inşa ederek … çözmek için silah kullanmak çare değil hala boş milliyetçi hayaller görmemek gerek ! Ytd

Bağımsız Kürt devletlerin kurulması ve birleşerek büyük Kürdistan’ı kurmaları Ortadoğu’nun demokrasisine güç katacaksa batı bundan rahatsız olmaz mevzu İsrail’e yoldaş filan olayından öte bir güç paylaşım meselesidir ancak askeri yönden hırpalanmaktan başka bir netice alamayacak bir bütünlük aynı kuzey Makedonya misali onay almadan bayrağının rengini is inş bile seçemeyecek hale gelir .

Özetle Kürt devleti ütopya değildir BU KESİN AMA onu kurmaya müsade edecek Arap İran ve Türk devletlerinin anlaşması ÜTOPYA OLABİLİR ve BÖLGE DEVLETLERİN tam desteği olmadan ayakta kalamayacaklarından bu ideal ÖLÜ DOĞMUŞ idealdir öyle batı desteği ile var olan İsrail’e filan kimse benzetmesin sanayisi ve insan kaynağı olmadan ticari askeri ve global maddi bağlantıları ve gücü olmadan güncel asırda bir Özgür devlet yapısının ayakta kalması olası değildir , hiç bir devlet ayakta kalamaz … İsrail bu unsurlara fazlasıyla sahip ötesi tam korunma içinde güvenlik şemsiyesi altında bulunuyor ,Özgür Kürt devleti ideali ve Türkiye’min bu devlete toprak bağışlaması sunması meselesi hayale eşdeğer ve oldukça zor bir konu , bu 50 sene sonra da olasılık değil federasyon özerk yapılar devam edecektir . YTD

4. Siyaseti takip edemiyorum iş yoğunluğundan dolayı neticede 300 bin lot hisse ordan şursan taşıyorum işlerim de yoğun gidiyor eskiden aday olmak kolaydı ..

4 lafı bir araya getiren her kasaba fabrikatörüne aday ol gel bize denirdi güzel günlerdi şimdi yalaka olmak bile yetmiyor süper yağcı olmak acı kuvvetinle adam dövmek , hızla koltuk sandalye fırlatıp karşıt adayların kafa göz yarman lazım iftira şantaj rüşvet her yol mübah siyaset çok kirlendi çok !

İSCTR günlük, takas iyi görünüyor,

6. Bankalara baskıya adamlar doymadı

çarşambaya kadar patlatmaca oynarlarsa iyidir , yarın tavan olmaz ise çarşamba ihtimal azalabiliyor sonrası ise ya yatay dondurma formasyonu ya da sindirerek düşüş formasyonu o adı koyucam yapı 9.90 iş 12.00 Akbank 17.20 tl yapışkanlaştı evet fiyata YAPIŞKANLAŞAN formasyon var , bu olaylar Kasım ayında da yaşandı, bu yapışkanlık hoşuna gidiyor palanın dilediği alımları yapıyor ve güzel iş başarıyor demek ki !

Net konu bence şu yarın yukarı gap açsa bile şu yazdığım rakamların % 0.5 altına gelsin Stop olmak düşünülmeli bir boğa tuzağı teyidi yoksa , Gaplı açılış ve yukarı sert alması beklenmeli genelde % 4-5 yukarı banka hareketi yarın ve çarşamba makul görünmekte ve gayet net alan var dirençleri de kurabilirler Ytd

Bankalara zulüm resmen var ne istedikleri belli değil arz talep dengesi fiyatı bence % 25 yukarda iken suni şekilde fiyat baskılandı dibe çekildi , aşağıda kaldı bankaların ! Çok ama çok ucuz kaldılar bilançolarında deprem ve bağışlar ilave finansman giderleri kredi mevduat makas bozulması yüzünden de % 30 daralma olabilir ama gelirde anormal bir daralma beklenmiyor aksine gelişmeler olumlu seyredecek yakın vadelerde oysa fiyatlama 2.3.4. Bilanço için pozitif beklenti içindedir bu pozitiftik örneğin akbankın. 6 aylık bilançosunu 32 milyar tl 9 ve 12 aylıklarını ise 60-65 milyar tl taşır en kötü beklenti de bu …. Ytd

ve karlardaki 2022 artışı fk lara hala yansımadı yaza kadar bekletecekler 3,5 fk için 2,5 fk mayısa kadar görürsek , Akbank % 60 potansiyel var gel de sat kolaysa akıl karı değil işte ..
    İş bankası % 50 potansiyel görüyorum mayıs sonuna kadar …
    Hareket haftaya sertleşirse hedefin yarısını alsa 12 den 15 tl ulaşmış olacak iş bankası ..

Kalan 3.5 tl ise 18,50 Mayıs sonu fiyat anlamına gelir , yaşayıp görelim er geç oraya gelecek mi yakın vade mi gelecek iddiam net , ben yakın vade olumluyum YTD BEKLENTİM ÇÖP olursa sorumlusu paladır ben değilim )))

Bankalarda xbank % 50 ralli olmadan borsaya nur yağdı diyemeyiz

HAYIRLI RAMAZANLAR BOL KAZANÇLAR HERKESE

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Bankalara baskıya adamlar doymadı

çarşambaya kadar patlatmaca oynarlarsa iyidir , yarın tavan olmaz ise çarşamba ihtimal azalabiliyor sonrası ise ya yatay dondurma formasyonu ya da sindirerek düşüş formasyonu o adı koyucam yapı 9.90 iş 12.00 Akbank 17.20 tl yapışkanlaştı evet fiyata YAPIŞKANLAŞAN formasyon var , bu olaylar Kasım ayında da yaşandı, bu yapışkanlık hoşuna gidiyor palanın dilediği alımları yapıyor ve güzel iş başarıyor demek ki !

Net konu bence şu yarın yukarı gap açsa bile şu yazdığım rakamların % 0.5 altına gelsin Stop olmak düşünülmeli bir boğa tuzağı teyidi yoksa , Gaplı açılış ve yukarı sert alması beklenmeli genelde % 4-5 yukarı banka hareketi yarın ve çarşamba makul görünmekte ve gayet net alan var dirençleri de kurabilirler Ytd

Bankalara zulüm resmen var ne istedikleri belli değil arz talep dengesi fiyatı bence % 25 yukarda iken suni şekilde fiyat baskılandı dibe çekildi , aşağıda kaldı bankaların ! Çok ama çok ucuz kaldılar bilançolarında deprem ve bağışlar ilave finansman giderleri kredi mevduat makas bozulması yüzünden de % 30 daralma olabilir ama gelirde anormal bir daralma beklenmiyor aksine gelişmeler olumlu seyredecek yakın vadelerde oysa fiyatlama 2.3.4. Bilanço için pozitif beklenti içindedir bu pozitiftik örneğin akbankın. 6 aylık bilançosunu 32 milyar tl 9 ve 12 aylıklarını ise 60-65 milyar tl taşır en kötü beklenti de bu …. Ytd

ve karlardaki 2022 artışı fk lara hala yansımadı yaza kadar bekletecekler 3,5 fk için 2,5 fk mayısa kadar görürsek , Akbank % 60 potansiyel var gel de sat kolaysa akıl karı değil işte ..
    İş bankası % 50 potansiyel görüyorum mayıs sonuna kadar …
    Hareket haftaya sertleşirse hedefin yarısını alsa 12 den 15 tl ulaşmış olacak iş bankası ..

Kalan 3.5 tl ise 18,50 Mayıs sonu fiyat anlamına gelir , yaşayıp görelim er geç oraya gelecek mi yakın vade mi gelecek iddiam net , ben yakın vade olumluyum YTD BEKLENTİM ÇÖP olursa sorumlusu paladır ben değilim )))

Bankalarda xbank % 50 ralli olmadan borsaya nur yağdı diyemeyiz

HAYIRLI RAMAZANLAR BOL KAZANÇLAR HERKESE
    Bende üçü bir arada var İş bank,Ykbnk ve Garan beklemeye devam ve ralli beklentim var.

8. Hayırlısı çok dillendirdik bakalım neler olacak !

Sayfa 163/661 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •