Sayfa 163/199 İlkİlk ... 63113153161162163164165173 ... SonSon
Arama sonucu : 1720 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    1….. EFK-SATIŞLAR-NET KAR portföyündeki 5 hisse HDFGS / KARTONSAN / KLGYO / KRDMB / KRDMD .

2…. UVY BÜYÜME PORFÖYÜ nde BİST TÜM de EN İYİ PERFORMANS , seçim kriteri ESAS FAALİYET KAR BÜYÜMESİ % (YILLIK) kullanıldığında 10 HİSSELİK PORTFÖYDE elde edilen % 3647 oranındaki getiri oldu. (01.01.2005-27.03.2018 tarihleri arasında)

3….. 3 NOLU STRATEJİDE en iyi sonuç , BİST TÜM de, seçim kriteri ESAS FAALİYET KAR BÜYÜMESİ % kullanılarak oluşturulan 5 HİSSELİK PORTFÖYDE elde edilen % 11.371 lik getiri oldu.

4….. 3 nolu stratejiye NET KAR BÜYÜME % < 30 kriterinin eklenmesi, oluşturulan 5 hisselik portföylerdeki getirileri % 750 (yazıyla yediyüzelli ) düzeyine geriletti.

Ben bu topikteki paylaşımları SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ olarak görüyorum, sanırım yararlananlar vardır...
    Değerli katkılarınız için teşekkürler. Şahsen, ilgiyle takip ediyorum sn. DRİZM.

2. Merakla bekliyoruz

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
    Düşüncesiz Toplum Yaratma Projeleri

http://www.siyasiforum.net/viewtopic.php?f=7&t=33357

4. hdfgs - 4,78
    kaplm -28
    klgyo -1,68
    silvr +3
    celha +30
    durdo +3
    banvt -8
    ditas +17
    clebi -6
    cemts -7
    sarky 0

Bilançoların son gününden ertesi günden bu yana getiriler.

Ben 12 hisseli bir kendi formülümü uyguluyorum demiştim. Bu hisseleri verdi sistem. Henüz tam yatırıma başlamadım. Denemelerim devam ediyor. Kaplamin portföyü mahvetmiş. Ditaş ve Celha kurtarmış. Banvit bir dönebilse gününü gösterecek ama

aracı kurumdaki arkadaşım ise bu listeye bakarak apayrı bir liste hazırladı. bunlar ile harmanlayarak. 10 hisseden oluşan o portföy ise şöyle.

Erbos -3
    samat +3
    dmsas -2
    sarky 0
    egser -1
    enjsa +2
    celha +30
    clebi -6
    banvt -8
    durdo +3

Bu portföy nispeten daha iyi. Ben ilk çeyrek gelene kadar bu ikinciye yatırım yaptım bekliyorum....

her halükarda bir disipline bağlı kalmak ve daldan dala konmadan bilançodan bilançoya yatırım yapmak bana mantıklı geliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by cesar Yazıyı Oku
    hdfgs - 4,78
    kaplm -28
    klgyo -1,68
    silvr +3
    celha +30
    durdo +3
    banvt -8
    ditas +17
    clebi -6
    cemts -7
    sarky 0

Bilançoların son gününden ertesi günden bu yana getiriler.

Ben 12 hisseli bir kendi formülümü uyguluyorum demiştim. Bu hisseleri verdi sistem. Henüz tam yatırıma başlamadım. Denemelerim devam ediyor. Kaplamin portföyü mahvetmiş. Ditaş ve Celha kurtarmış. Banvit bir dönebilse gününü gösterecek ama

aracı kurumdaki arkadaşım ise bu listeye bakarak apayrı bir liste hazırladı. bunlar ile harmanlayarak. 10 hisseden oluşan o portföy ise şöyle.

Erbos -3
    samat +3
    dmsas -2
    sarky 0
    egser -1
    enjsa +2
    celha +30
    clebi -6
    banvt -8
    durdo +3

Bu portföy nispeten daha iyi. Ben ilk çeyrek gelene kadar bu ikinciye yatırım yaptım bekliyorum....

her halükarda bir disipline bağlı kalmak ve daldan dala konmadan bilançodan bilançoya yatırım yapmak bana mantıklı geliyor.
    Kesinlikle katılıyorum sn. cesar. Sürekli taşın aynı noktasına düşen su damlası misali, eninde sonunda taşı delecektir. Hepimiz için bol kazançlar.

6. beyler Esas faaliyet karı buyumesını % 10 gırdım bist100 sanayı hısselerını sectım aylık dedım.

5 hisselik 5 portfoy

Testi yapmıyor hala %0 varmı yapabılen

yapmak istediğim tek başına testlerle en iyi sonucu hangi kriter veriyor bunu bulduktan sonra kriterler arası oynama yapacağım.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

7. arkadaşlar bu program bilançoları geçmişe dönük olarak saklıyor böylelikle biz de bilanço verilerine göre testler yapabiliyoruz değil mi? yani ben diyelim bu işi excel ile tutuyordum, her bilanço döneminde tek tek çekiyordum. şimdi bu program bunu hızlıca yapıyor yani?

8.  Alıntı Originally Posted by Bayesian Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu program bilançoları geçmişe dönük olarak saklıyor böylelikle biz de bilanço verilerine göre testler yapabiliyoruz değil mi? yani ben diyelim bu işi excel ile tutuyordum, her bilanço döneminde tek tek çekiyordum. şimdi bu program bunu hızlıca yapıyor yani?
    çekilmiş koca bir datanın içinden istediğin kriterlere göre hesaplama yaptırıyorsun.

Ancak gemçiş dönem bilancolarını sen görmüyorsun sen sadece şundan büyükse şundan kucukse diyorsun.

o arka planda rakamların arasında oranları buyuktur kucuktur durumları kontrol edip sonuçları veriyor.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Sayfa 163/199 İlkİlk ... 63113153161162163164165173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •