Benim hesabim sepet işi hiçbir zaman net bilgim olmadan tamamini bi hisseye koymam hele boyle yatirimcisini hisse aliyom almaktan vazgectim gibi olaya sahit oldugumuz hisseye hiç koymam 8 yıldır arsasini vermiş gelir elde edememis dolar 3 liraydi 9 oldu alacagi 3 kati olamicak bu kesin herseyin maliyeti uctu herkesin hesabi buraya bağlamis belli herzaman derim tele yünler takilacak toplanacak kazak olcak satilacak anca yersin meyvesini yedirmezler herkesede fırsatlar polden ibaret değil bunu ögrenecek bu türk yatırimci altin var dolar var vade var hisse var bitcoin var bisey deyim bugun banka alan bist iyi olsun %50 kazanir okadar ucuzki 2008 degerleri sizde biliyosunuzdur yaşarsak hep beraber görecegiz
Bist 0.70 artı pol 0.38 eksi söyleyin bakalım sikknti nerde.
Sende çok varmış ya başkan bence ondan böyle ver de herkes kurtulsun [emoji1] bende yok bu arada selamlar cümleten bol kazançlar
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn kartalın görüşünde hiçbir mantık bulamıyorum. Hem elimde şu kadar var diyorsun, hem kağıdın 2 ya da 2.4 larda alınabileceğini, dolaysıyla elinde kağıdı olana burdan satip trade yapmayi oneriyorsun. Bence önce sen satip 2 ye gelince almalısın. Benim de acizane isteğim 2 ye düşeceği zamanı bize de bildirirsen en azından o zamana kadar yükselecek diye ümit etmeyiz. Son olarak ben burdayım ve bu senetteyim. Mümkün olursa buradan da alım yapacağım. Ama kimseye yatırım tavsiyesi değildir. Sizin fikirlerinizi de artık yeşillik olsun diye izleyeceğim.
Satın otorite benkimseye kagidin 2 den al demedim 2 düsecekde demedim bu rakamlar la dedimki arabami satar koyarım dedim çok guvenen buradan alsın kimseye sat demedim dememde sadece aylarca bir hisseye bağlı kalınmayacagini anlatiyoruz ve dedigimiz gibi çogu hisseler prim yaparken bu zarar ettirdi pandeminin başlangicinda çoğu hisseler kaça katladi pol indi elimdeki zarar yazsada 2.40 altında tüm hisselerimi 2 ye kadar buraya taşirim arabamida satar koyarim bu benim görüşum dedim mi dedim inşallah inmeden hep beraber kazanıriz niye bukadar takildinizki biride çikip hisse niye gitmiyo diye soruyomu yok bakın alim satimlara hergün yabanci alıp satiyo böyle bir hisse insallah daha cok alir hep beraber çok kazaniriz şurda bir bayram havasınin esmesini herkesden çok isterim inan yine çok yazan ben olurum herkese bol kazanclar .
Yer İmleri