hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Tüm gün ve gece sistemleri otomatik test edip kâr ve zararı tam doğru olarak hesaplayacak bir program üzerinde çalıştım...
Sonuç almaya başladım ama hem görsel, hem de kayıtsal olarak iyi bir netice almadan paylaşım yapmak istemedim...
Bana göre bu tip bir program çok gereklidir. Çünkü bu şekilde en basitinden en karmaşığına kadar tüm sistemleri, belirli kıstasları kullanarak test etmek mümkün olacaktır...
Selim, sana bu programı bitirip ona göre detaylı cevap yazacaktım ama henüz son noktayı koyamadım. İnşaAllah yarına tamamlayabilirsem artık elimizde güzel bir test mekanizması olacağına inanıyorum...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Aklın fikrin şarkıda türküde, lay lay lom gezion gı ablaaaa.
Ayakta uyuyon otel parası bile vermiyon. Bak senin mesaj attığın tarihte bu başlıkta sayfa 95 nci bölümde yazmışım.
Ahanda buraya atıyorum. Bir de bana atar gider yapıyorsun. cıh cıh
Senin yaptığın gider benim hoşuma gider
Son tahlilde;
DARDL, yorum yaptığımız 21 NİSAN 2024 pazar günü sanırım bizim yorumumuzdan sonra GAP lı açılış yapıp 6.53 ten 8.50 ye sürmüşler hisseyi nasıl olduysa anlayamadım
YEOTK, ise 210 T den ancak 235 tl ye kadar gidebilmiş ve bugün itibariyle 178 TL de sert satış yemiş.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Hayırlı Günler...
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri