Sayfa 165/347 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1. tşkler cefaks abimiz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tşkler cefaks abimiz...
    Dedigim gibi ilk sert tepki geldi . İlk hedef 6.50 üzeri kapanış. Sonrası ballı kaymak

3.  Alıntı Originally Posted by orbus Yazıyı Oku
    Dedigim gibi ilk sert tepki geldi . İlk hedef 6.50 üzeri kapanış. Sonrası ballı kaymak
    Kaymak neki ballı lokum ye ye doyamıyorum gene 6k daha yapıştım, şu 18 zirvesini gördükçe alımlarım artarak devam ediyor...ytd...

4. bu gün 6,50 nin üzerinde bir kapanış çok şık olacaktır...ardından 7,15 e kadar olan maliyetli bir yolumuz var...bu yolda zararda kalmış ve dolayısı ile panik halinde maliyetin kendilerine ulaşmasını bekleyen zedeler var...bu zedeler bittikten sonra çıkışlar tekrardan agresifleşecektir..tabi endekste orta ve sert düşüşler olmadığı sürece...??

dediğimiz gibi önce satıp kurtulmak isteyenlerin bu isteği karşılanmalı...karşılandıktan sonra tekrar roket...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Kapanışta 6.50 üzeri fırsatını bu olumlu havalarda kaçırmaması gerekli. Yüksek hacimle yukarı gidiş yapmalı ki buralar destek olarak kalmalı

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu gün 6,50 nin üzerinde bir kapanış çok şık olacaktır...ardından 7,15 e kadar olan maliyetli bir yolumuz var...bu yolda zararda kalmış ve dolayısı ile panik halinde maliyetin kendilerine ulaşmasını bekleyen zedeler var...bu zedeler bittikten sonra çıkışlar tekrardan agresifleşecektir..tabi endekste orta ve sert düşüşler olmadığı sürece...??

dediğimiz gibi önce satıp kurtulmak isteyenlerin bu isteği karşılanmalı...karşılandıktan sonra tekrar roket...
    Keşke satıp kurtulmak isteyen saflar çok olsa 3 te 1 enkaz fiyata düşmüş kelepirin kelepiri bir hisse bulmak çok zor, umarım dediğiniz gibi herkez satsa ve hepsini biz alabilsek...ytd...

7.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Keşke satıp kurtulmak isteyen saflar çok olsa 3 te 1 enkaz fiyata düşmüş kelepirin kelepiri bir hisse bulmak çok zor, umarım dediğiniz gibi herkez satsa ve hepsini biz alabilsek...ytd...
    7,15 son zirvesine göre %13 düşmüştür dostlar o yüzden de panik olmak veya strese girmek normaldir...yatırımcılar biraz alışsın tekrardan güven gelecektir hisseye...18 tl nere 6,37 nere...zamanla gideceğine inanıyorum...geçen yılki çıkışı bile üç ayda yapmış...hemen iki haftada zirvesine çıksın diyemeyiz...düzeltmeler dinlenmeler kaçınılmazdır...6,26-7,15 aralığında devir teslim gerçekleşsin...inanmayanlar çıksın inananlar gelsin...kan değişimi iyidir...

8. Bir kapanış yorumu yapayım dostlar :

bu sabah endeksin %2 ye yakın artılı açılması ile datagate de hızlıca 6,65 i görecek kadar çıktı ama daha sonra burada tutunamadı ve maliyeti yukarıda olanlar veya daha fazla strese girmek istemeyenler satıp kurtuldular...endeksin artılılığı gün sonuna doğru iyicene azalınca bu hisseden umudunu kesen bir çok kişi 6,09 görülecek şekilde satış yaptılar ...işte o seviyeden sonra toparlanmayı bildi ve günü 6,34 seviyesinden kapatmayı başardı...

hisse düzeltmelerin sonlarında genelikle önemli bir dibi gördükten sonra hızlıca toparlanır ...son bir kaç iş gününde düşerken zaman zaman bu tür 5-10 kademe ataklar yaptıysa da hep satış ile karşılaştı...ama bu gün 6,09 dan tam 25 kademe yukarısına (6,34) kadar çıkarken bile satış ile karşılaşmadı....

hisse 7,15 ten beridir düzeltmeye girdiğinden beridir ilk defa bu gün satmak isteyenlerin sert satışına ve almak isteyenlerin de sert aldığına şahit oldum...bu gün kapanışa doğru yaptığı bu hareketi çok beğendim...ilk defa içime ferahlık geldi...

işlem hacmi cuma günü 9,8 milyon tl iken bu gün 10,3 milyon tl oldu...geçen hafta perşembe ise 10 milyon tl oldu...neredeyse üç gündür birbirine yakın işlem hacimleri oluyor...aşağı yukarı talepten dolayı şu an için sanki artık işlem hacmi bunun daha aşağısına inmeyecek görüntüsü oluşuyor...ben bunu da olumlu görüyorum..

ağırlıklı ortalaması ise 6,43 oldu...kapanışımız 6,34 fiyatı ile her ne kadar buranın altında kalarak olumsuzluk görüntüsü veriyorsa da ben kapanışa doğru aşağıdan yukarıya doğru toparlanmayı çok olumlu görüyorum...bana satış baskısı bitti izlenimi veriyor vede alıcıların iştahlı olduğu izlenimi veriyor...

son bir haftadır ilk defa umutvar oluyorum...umarım en kısa sürede 6,34-7,15 aralığındaki zedelerin sıkıntısı biter ..onlar da rahatlar biz de...artık durmak yok yola devam demek istiyoruz...

Sayfa 165/347 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •