Sayfa 165/1000 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

MİGROS/TORT: KİRADA TL’YE GEÇİŞTE 30 GÜNLÜK SÜRE KISA, 60 GÜN OLMASINI İSTİYORUZ
    Allahtan köprüye bi adam daha koysanız dememiş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    "12 Ekim’de yapılacak olan Brunson davası öncesinde bir gelişme söz konusu. Brunson hakkındaki adli kontrolün kaldırılması için yapılan başvuru üst mahkeme tarafından da reddedilmişti. Brunson’ın avukatı İsmail Cem Halavurt, Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuruda bulunabilmek için mahkemenin gerekçeli kararını bekliyordu. Halavurt’la görüştüm. Gerekçeli karar tebliğ edilmiş. Brunson’ın avukatı 10 gün içinde Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuruda bulunacak. Başvuruda Mehmet Altan kararındaki yöntemin izleneceğini daha önce paylaşmıştım.

AYM’den bir şey çıkar mı, yoksa uzar mı orasını bilmem ama 12 Ekim’de mahkemeden bir karar çıkması bekleniyor. Önemli olan çıkacak kararın krizin çözümüne hizmet edip etmeyeceği olacak."

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...lisme-40959473

12 Ekime epey var daha...
    Abi yazıda en komik cümle şuydu;

Bu hafta piyasaların gözü perşembe günü açıklanacak olan Orta Vadeli Plan’da olacak. OVP, piyasaların beklentilerini karşıladığı takdirde ekonomik krizin kontrol altına alınmaya başladığını söyleyebiliriz.
    Bu adamın dünyadan haberi yok herhalde..

Perşembe günü Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından İstanbul’da açıklanacak olan OVP’de cari açığın düşürülmesi, kamudaki tasarrufun yıllara göre takvimlendirilmesi, büyümenin istikrara kavuşturulması gibi hedefler yer alıyor. Bir ara OVP 5 yıllık olacak denildi ama Bakanlık yetkililerinden aldığım bilgiye göre OVP 3 yıllık hedeflere göre hazırlanıyor. Piyasaların beklentileri ile OVP’deki hedefler örtüştüğü takdirde kriz beklentisinde bir kırılma yaşanması bekleniyor. Ekonomin yüzde 50’si güvendir. Hele kriz dönemlerinde bu oran daha da yükseklere çıkar. Eğer OVP piyasalara güven verirse önemli bir psikolojik sınırın aşılması bekleniyor. Tüm çabalar krizin derinleşmesini önleyip uzamasının önüne geçmek.

siz mi çok iyimsersiniz ben mi kötümser bilemedim..

kanal istanbul için kredi bulamazlardenmiş, devlet bankaları ne güne duruyor, görev zararı sorunmu onlar için çok afedersiniz 80 milyon eşşek var verginin vergisi çıkar gene kapatılır..

ben bunların imf'yle anlaşacağını bile sanmıyorum, kuzey kore olma yolunda emin adımlarla gidiyoruz...

Alıntı Originally Posted by ryland Yazıyı Oku
    siz mi çok iyimsersiniz ben mi kötümser bilemedim..

kanal istanbul için kredi bulamazlardenmiş, devlet bankaları ne güne duruyor, görev zararı sorunmu onlar için çok afedersiniz 80 milyon eşşek var verginin vergisi çıkar gene kapatılır..

ben bunların imf'yle anlaşacağını bile sanmıyorum, kuzey kore olma yolunda emin adımlarla gidiyoruz...
    Abowww karanlıklarda mı kalacağız..

Kore yarımadası gece uydudan böyle gözüküyormuş:

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Onun zaten olamayacağı belli de..

Ben esas IMF gelirse sosyal yardımlar adı altında seçmene giden paralara ne olacağını düşünüyorum..

Başkanım nasıl ama, büyük resmi görmüşmüyüm..
    Kamu kısıtlamalarında sosyal yardım kısıtlamaları hükümeti en zorlayacak kısım bu. fakirlik ve işsizlik artar iken sosyal yardımlarda giderse seçmen ne düşünür. işleri zor. ya bütçe açığı artıp kriz derinleşecek ya da oylar azalacak....

Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    Kamu kısıtlamalarında sosyal yardım kısıtlamaları hükümeti en zorlayacak kısım bu. fakirlik ve işsizlik artar iken sosyal yardımlarda giderse seçmen ne düşünür. işleri zor. ya bütçe açığı artıp kriz derinleşecek ya da oylar azalacak....
    Zaten işin en zor tarafı bu..bu cihette harcamalar çok yüksek..hele bu işe IMF bulaşırsa var ya..

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yeşil inşaat da gümlemiş.Innovia 4 de ev alan 5800 kişi mağdur.İnşaatda İflaslar hem de büyük şirketlerde devam ediyor .Mızrak çuvala sığmıyor artık.Ya sen yeşil kundura işine devam edeydin uluslararası bir ayakkabı markamız olsaydın ,çok mu hayalciyim arkadaşlar.
    Bu beton beyinlere mağdur demek gerçekten mağdur olan, hiç bir günahı olmayan insanlara haksızlık olur.

8. Adana'da, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan, uyuşturucu bağlımlısı olduğu iddia edilen Ziya Gökhan Atalan (21), babasından miras kalan 2 milyon lirayı 3 ay içinde bitirince, tekrar hırsızlık yaptı. Kamyonetlerin aküsünü çalarak 50 ila 100 lira arasında satan Atalan, tutuklandı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 165/1000 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •