Sayfa 165/1000 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Ahmetg Guest
    Tly 35
    Tly 35
    9 hours ago
    Can Yuksel üzülmeyin yiyemediğinize çünkü yenecek sucuk yok, et yok hepsi leş o 20 tl.lik biberlerin içinde neredeyse tohum yok bize neler yedirdiklerini bir bilseniz aç kalmayı yeğelerdiniz tabi çok zengin olup çiftliklerinde hayvan besleyen sebze yeriştiren gezen, organik beslenen tavukların yumurtalarını yiyen bir azınlık var biz onlardan değiliz ana ben ne kasap sucuğu ne eti en iyi kasap olsa bile yemiyorum yemediğinize üzülmeyin bu boktan dünyaya çocuk mocukta getirmeyin zavallıcık ancak sıkıntı, acı çeker.

2.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku

Berat Albayrak:
    "Tünelin sonundaki ışık büyümeye başladı?
    Böyle giderse tünelin tümü görünecek
    Kopayazdım mınaki..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Ahmetg Guest

Ahmetg Guest
    Ender Karahan
    Ender Karahan
    6 hours ago (edited)
    @Can Yuksel Boşveeer. Bir çay demleyin, mısır patlatin, anın kıymetini bilin, mutfağa beraber girin, mercimek çorbası yapın ama beraber yapın. Bak az önce marketteydim, evde sadece 3 adet elma var, çeşit olsun dedim; alamadan çıktım. Gecen sene işim vardı (bir yıldır işsizim) Barselona'ya gitmiştik (ki turistik oldugundan pahalidir) Bir baget ekmek 0.25 euro, bir kalip peynir 9 euro civarindaydi. Kişi basina dusen milli gelirleri bizden 3 kat fazla (kaldı ki İspanya Avrupa icinde en dusuklerden) Biz millet olarak dunyayi bilmiyoruz ve kendimizi refah ulkesi saniyoruz. Olsun. Takılma. Sevgiyle kalın.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,457
     Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Hiç sanmam,S400 ü Ankara'ya büyük şehirlerin savunması için koyacağız diyerek bir orta yol bulmaya çalışmıştı,atar yapan adam bunu söylemez. Ankara merkezli 400 km.lik çember,sınırlarımızın dışına çıkmıyor.Bunun anlamı S400 ü alır kasaya kilitleriz demektir.Bu öneriyi kimse sallamadı ama belki de bu çözüme gidilir kimbilir.
    ABD ‘den yaptırım gelmemesinin “sadece, yalnız, tartışmasız ve mutlak” şartı S400 anlaşmasını iptal etmek.
    ABD yaptırımları için ..den aşağı kasımpaşa denilecekse, ki bu anlama gelecek şekilde söylenmiş bakan hazretlerince o zaman kemerlerinizi bağlayın!! Sıkı tutununun
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

6. 2 ay içinde ya büyük bir devalüasyon olacak yada S-400 ler süre verilmeden ertelenecektir diye düşünüyorum. S-400 ler iptal derlerse dolar 5 gayme nazarımda. Getirilir rampalara konulursa 8 tl den aşağı kesmez olası yaptırımlarla.

Ülkenin gerçekten beka sorunu varsa gelmeli getirilmeli. Ekonomik durum S-400 ile dahada kötü olacaktır ama zaten kötü durumda olan bir durumun başına daha eklemiş olacağız. Bu daha kelimesi bir yerden tanıdık gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    2 ay içinde ya büyük bir devalüasyon olacak yada S-400 ler süre verilmeden ertelenecektir diye düşünüyorum. S-400 ler iptal derlerse dolar 5 gayme nazarımda. Getirilir rampalara konulursa 8 tl den aşağı kesmez olası yaptırımlarla.

Ülkenin gerçekten beka sorunu varsa gelmeli getirilmeli. Ekonomik durum S-400 ile dahada kötü olacaktır ama zaten kötü durumda olan bir durumun başına daha eklemiş olacağız. Bu daha kelimesi bir yerden tanıdık gibi.
    Ekonominin durumu itibarıle devalüasyon yapmak zorundaysak bunun sorumluluğunu s-400 yaptırımlarıyla ABD'ye yıkmakta mümkün.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Teslaninda basina gelmeyen kalmadi. Borc cok yuksek, adam akilli bir is yok ortada. Bencede batma ihtimali az degil

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Niyeti belli,milleti çarpıp Mars'a kaçacak o

Sayfa 165/1000 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •