Originally Posted by Ohac Bist100 zirve 6436,83 olaraktan işaretledim... yok mu konuşacak kimse..Şöyle biraz hava al.Çık-gez... Dakika başı kısa mesajda atılmaz ki.
Originally Posted by *Bozkurt Çok terbiyesiz bir alım bekliyorum halen,herkes ohaaaaa demeli işci abi sen geliyor zannediyosun adam gidiyo
Hisse vadeli hacimler
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by *Bozkurt Çok terbiyesiz bir alım bekliyorum halen,herkes ohaaaaa demeli işci abi limandan 4,4bn dolir almışım ,isterse senide alsın dayi
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
İş Yatırım, #KRDMD-KARDEMİR (D) için hedef fiyatını 24,19 TL'den 42,23 TL'ye, tavsiyesini "tut" tan "al"a yükseltti
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bitti mi düzeltme
Originally Posted by bahriyeli sen geliyor zannediyosun adam gidiyo Bence inerken 31 çıkarken 31 çekiyorlar... Sert bi alım daha yapacak hissediyorum kutuma gidecem
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by akcay İş Yatırım, #KRDMD-KARDEMİR (D) için hedef fiyatını 24,19 TL'den 42,23 TL'ye, tavsiyesini "tut" tan "al"a yükseltti Yaw he he ,isdmr duruken
Forum Rules
Yer İmleri