Sayfa 166/1023 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bu birazda ilk dönem bilgisayarı soğukta virüs kapmasina sıcak tutanlara benzedi
    Bi arkadaşım var emekli biri BÜ makine mezunu yaş 54
    Adam o dönem Öss ilk bin de
    Hala daha bitkoyin elektirikten uretiliyi saniyi :-)
    Tabi maden kazmanin bi tık ilersinde
    Bu da başarı
    aslında yalanda değil bitcoin mine edecek cihazlar epey elektrik harcıyor.

2. Yarın enflasyon beklenenden çok gelirse S&P cari açık ve yüksek enflasyon riski nedeniyle (bir önceki toplantısında bu iki kaleme atıfta bulunarak dikkat çekmişti) not indirimine gidebilir mi? eğer böyle bir şey gerçekleşirse dolar fişekler 4 üzerinde kalıcı olmaya başlar ve ekonomide domino etkisi ile çöküş hızlanabilir.

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Yarın enflasyon beklenenden çok gelirse S&P cari açık ve yüksek enflasyon riski nedeniyle (bir önceki toplantısında bu iki kaleme atıfta bulunarak dikkat çekmişti) not indirimine gidebilir mi? eğer böyle bir şey gerçekleşirse dolar fişekler 4 üzerinde kalıcı olmaya başlar ve ekonomide domino etkisi ile çöküş hızlanabilir.
    Not zaten yerlerde ...

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    "Üç haftadır tırmanışta olan döviz kuruna karşı 29 Mart Perşembe günü büyük ölçekli satışlar yapıldı. Sepet kur TL karşısında yüzde 5.3 düzeyinde yükselmişken bu satışlarla yarım dolar ve yarım Euro’dan oluşan döviz sepeti yüzde 2.2 geriledi. Böylece TCMB’nin döviz satmasına veya faiz yoluyla bir müdahale yapmasına gerek kalmadan kurun tırmanışı önlendi. Doların yeniden 4 TL sınırını geçmesi halinde, benzer satışların tekrarlanması beklenebilir "

http://www.haberturk.com/yazarlar/ab...ye-guclu-baraj

Daha öncede bu konuya değinmiştim.

Dolarda yükselişin en önemli barajı, her kişinin risk algısı ve kar hesabının aynı olmaması ve büyük miktardaki DTH lardır...
    Çok güzel bir yazı. Satışı kim yapıyor onu da anlamak isterdim. Anlayan var mı? Ben 4 TL olunca aldım daha da yukarı gider diye.

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
    Bir de 4 TL geçilirse kaç ay sonra 5 TL olur?

6.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    Çok güzel bir yazı. Satışı kim yapıyor onu da anlamak isterdim. Anlayan var mı? Ben 4 TL olunca aldım.
    kimlerin ne amaçla satış yaptığı belli! yannız sonsuza kadar böyle satamazlar,tamamen panik içindeler.

Reis keşke mb `na Benjamini de bastırta bilse ve bol keseden YANDAŞLARA dağıtabilse ama olmuyor... Bakalım elin şeyiyle gerdeğe girmek nasıl sonuçlanacak, bu Dolar satanlar daha sonra sattıkları Dolarları nereden ve kaça temin edecekler ? Ama powerpc forumdaşın Dolarları kendilerinde duruyor dimi !... Sayın powerpc ben sizin yerinizde olsam ara sıra Dolarcıklarım yerindemi diye kontrol ederdim, bunlar acaba kimin Dolarlarını böyle bol keseden satıyor !... Şaka...

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    aslında yalanda değil bitcoin mine edecek cihazlar epey elektrik harcıyor.
    Bencede
    5V 1A
    Tamamen uydurdum

Sayfa 166/1023 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •