Sayfa 166/831 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 6645 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. Islem hacmi var diye giriyoruz ele aliyoruz arkadas, kredi ile vs de islem yapmiyoruz ak dun %4 kanirta kanirta yapti bugun %15 dusmenin ne alemi var ak .. .Ak cocuklari goturecekseniz yavas yavas goturun o zaman kagidinizi... ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Fibon@cci Yazıyı Oku
    ben senin yanlış yazdığın şeyi bile doğru okuyabilecek kapasitedeyim. hissine la hissine sahip olmadığım hisse ne bence sen önce yazmayı öğren!!! hislerin hareket edip bi de millete teknikçiyim martavalı mı okuyon
    Neyse üzerine gelmeyeceğim, geldikçe cahilce dönüşler oluyor. Zararını kısa zamanda çıkarman temennisi ile kapasiteli Fibon@cci.

3. Bence fazla bulasmamak lazım gelene geçene veriyorlar...

4. Ya arkadaş aylardır bekliyoruz biraz para kazanalım istedik yine oyuna getirdiler. Açığa satış denen kavram nedir arkadaş böyle bir düzenbazlığı nasıl yasal hala getirebilirler. Elinde olmayan hisse üzerine kumar oynamaktır bunun adı. Aracı kurumların ****liği başka bir şey değil. Bırakın az kazanıp az kaybedelim. Neden hep daha fazla hep daha fazla. Borsa yine beni yanıltmadı. Bu sondu kar ettiğimi görür görmez tutmuyorum artık hisse misse. Allah tüm açıkçıları bildiği gibi yapsın bela da okumuyorum. Kul hakkı yemek haramdır.

5. bu sirketin sahibi gecenlerde Isfin tahtasnda al ver yapmiyormuysu ? Cem okullu kimdir bumu yapiyor bu islemleri acaba ?

6.  Alıntı Originally Posted by flychaos Yazıyı Oku
    Ya arkadaş aylardır bekliyoruz biraz para kazanalım istedik yine oyuna getirdiler. Açığa satış denen kavram nedir arkadaş böyle bir düzenbazlığı nasıl yasal hala getirebilirler. Elinde olmayan hisse üzerine kumar oynamaktır bunun adı. Aracı kurumların ****liği başka bir şey değil. Bırakın az kazanıp az kaybedelim. Neden hep daha fazla hep daha fazla. Borsa yine beni yanıltmadı. Bu sondu kar ettiğimi görür görmez tutmuyorum artık hisse misse. Allah tüm açıkçıları bildiği gibi yapsın bela da okumuyorum. Kul hakkı yemek haramdır.
    Açığa satanda risk alıyor! Sonuçta teminat veriyor, adamına denk gelse öttürüyorlar açık yapanları. BORSA\((Bölü)Sabır)) = Kazanç

7. Tabanda beklicez ...ne tukasmisbe sata sata bitiremediler...

8. bu serefsiz kagit daha once hic boyle cikis ve inis yapmamis gecmise bakin dun ve bugun bir haller oldu ...

Sayfa 166/831 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •