Arkadaşlar, bunlar hep beraber kafayı yediler, Allah cümleten yardımcımız olsun. Hala inkar sürecindeler.(İnkar-Öfke-Kabullenme-Yas)
Kralım keşke elbise giyip de çıksaydınız, üşüteceksiniz...
Arkadaşlar, bunlar hep beraber kafayı yediler, Allah cümleten yardımcımız olsun. Hala inkar sürecindeler.(İnkar-Öfke-Kabullenme-Yas)
Kralım keşke elbise giyip de çıksaydınız, üşüteceksiniz...
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Son hiz fakirlesmeye devamke. Demekki Tuvik bey Enag in 3 te 1 ini acikliyor. Enag verisi gelince Tuvik beklemeye gerek yok. Bol uce kabaca iste al birini. Ucun biri yani. Bize dusen de o. Ucun biri
Ambalaj sektöründe plastikten kartona, kağıda herşey ve tüm yan ürünler euro ve dolar üzerinden faturalandırılmaya başlandı son 3-4 gündür. Tr de üretim yapan koca kurumsal firmaşar bile euro fiyat listelerine geçti.
Bizim gibi üreticiler de tl fiyat listelerini bu gidişle tl yapamayacak.
zaruri ihtiyaç maddesi don fiyatlarında da felaket artış var.
https://www.beymen.com/p_tom-ford-ha...k-boxer_835271
madem aklımzla dalga geçiyorlar ben de askıda don talep ediyorum
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
ŞİRKETLER ÖDEME SIKINTISI YAŞAYABİLİR"
Türk şirketlerinin dış borç stokunun da 240 milyar doların üzerinde olduğunu söyleyen iktisatçı, Türk işletmecilerin iki ay öncesine göre TL üzerinden yüzde 40, beş yıl öncesine göreyse 3,4 kat daha fazla borçla karşı karşıya olduğunu kaydediyor. "Beş yıl önce bir şirket 10 milyon dolar kredi aldıysa ve o zamanki karşılığı 35 milyon liraya tekabül ediyorsa bugün aynı miktar 120 milyon lira borç anlamına geliyor" örneğini veren Kreiß, bunun şirketler için ödeme sıkıntısı yaratabileceği uyarısında bulunuyor.
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...yarisi-1641630
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri