Yorum yapamayacağım üstad. vergi dairesi olaya beyanname açısından bakıyor. Verilmemesiyle usülsüzlük sözkonusu olur. Onunda cezası var.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorum yapamayacağım üstad. vergi dairesi olaya beyanname açısından bakıyor. Verilmemesiyle usülsüzlük sözkonusu olur. Onunda cezası var.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Beyanname vermek bildirimde bulunmak demektir.
Her ne kadar alacağınız çıksana ben istemiyorum demek olmaz.
Bunu beyanname vererek belgelemeniz sizin menfaatinizedir.
Geriye dönük inceleme yapıldığında (ki beyanname verdiyseniz yapılmaz) başınızı agritmazsiniz.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman beklerim. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın. En iyisi yolunuzu düşürün...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Not: Yarın sabah İzmir 'e gidiyorum. Bu nedenle 2 gün grafikler yüklenemeyebilir. Kızıma gösteriyorum ama beceremeyebilir. İnşaAllah hallederse grafikler aksamaz. Allah 'dan bir aksilik olmazsa perşembe kapanışa yetişir ve ben yükleme yaparım...
Bu işe de bir çare bulmak gerekecek. Böyle seyahatlerde grafiklerin aksaması beni üzüyor... Sizlere karşı da mahcup oluyorum![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Emeğinize sağlık.
Lütfen kendinizi sıkıntıya sokmayın.
Elinizden geleni yaptığınız için ve size fazla katkı sağlayamadığımız için asıl biz mahcup oluyoruz.
O nedenle, grafikleri güncelleyemediğiniz zamanlarda lütfen rahat olun, biz bekleriz.
Size iyi yolculuklar diliyoruz...
Yer İmleri