Sayfa 167/443 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

1. Buralarda dip yapar daha asagi dusmesi icin son ceyrekte karin dusmesi lazim bir onceki yila gore. Ama halihazirda zaten bilanco beklentisi yeterince satildi bundan sonra lidfa icin yeni bir sayfa acilir artik seneye lidfa nin yili olabilir diye dusunuyorum ama buna ipaveten ekstra gelismeler de olmali diye dusunuyorum cs nin durumu belirsiz gayrimenkul durumu belirsiz temmettu veya bedelsiz durumu belirsiz kredi notu belirsiz onumuzde ki sene karlilikta yukselme potansiyeli degismezse pek de birsey olmayacaga benziyor ama izleyip gormek lazim

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Buralarda dip yapar daha asagi dusmesi icin son ceyrekte karin dusmesi lazim bir onceki yila gore. Ama halihazirda zaten bilanco beklentisi yeterince satildi bundan sonra lidfa icin yeni bir sayfa acilir artik seneye lidfa nin yili olabilir diye dusunuyorum ama buna ipaveten ekstra gelismeler de olmali diye dusunuyorum cs nin durumu belirsiz gayrimenkul durumu belirsiz temmettu veya bedelsiz durumu belirsiz kredi notu belirsiz onumuzde ki sene karlilikta yukselme potansiyeli degismezse pek de birsey olmayacaga benziyor ama izleyip gormek lazim

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2 li dip bekledim bende horhoti
    kurşun sakladım maliyet düşürmek için beklemedeyim

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 4,5 in biraz daha altına inecek gibi duruyor 4,2 ler en dibi ama belli olmuyor bu hisse tabi

4. tabi derinlik atabilecek olsa güzel olurdu

5. SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku

İşlem hacmi azalmış artık kimse satmak istemiyor bu seviyelerden.
    Zaten satması için bir seneden daha önce almış olması lazım bu seviyeleri geçen sene görmüş satanlarda ya zararına satıyor yada uzun süre önce elinde tutanlar.
    Ki uzun süre elinde tutanlar bu hisseyi bilir bu seviyeden vermez diye tahmin ediyorum..

7. burası baykuşların tünediği yere döndü ne gelen var ne giden ulan lidfa herkese küstürdün bir güzellik yapta bayramyerine çevrilsin hisse.saygılar ytd

8. bu saatten sonra 5 üzeri atsa da bayram yeri olamaz ki....
    benim sevinebilmem için en az 6 üstüne atmaları lazım.
    gerisi boş beklemek...
    buradayiz vesselam da sesimiz çıkmaz sn ahmet

Son düzenleme : Omerva; 13-11-2017 saat: 16:01.

Sayfa 167/443 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •