Sayfa 168/992 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by indians Yazıyı Oku
    o zaman benim kimlik yerine yeni ehliyet ile hesap açmamda bir mahsur sorun yok sanırım hocam bende bilgileri otomatik çekerler diye tahmın edıyordum eger öyleyse sorun cıkmaz..
    Denedim öyle.Yeni bilgileri biz vermesekte biliyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Denedim öyle.Yeni bilgileri biz vermesekte biliyorlar.
    tesekkurler rahatladım.isin ucunda parasal mevzular oldugu icin biraz takmıstım kafama.

3.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    şekerbank bana her zaman problem çıkarmıştır. parayı alırken iyi, verirken kırk takla atıyorlar.

bir gün öncesinden mk aradım açmadı, şubeyi aradım açan yok, sonunda işimi gücümü bırakıp şubeye gittim, yazılı dilekçe verdim.

ertesi gün 46k dolarımı sorunsuz çektim.

geçen hafta oldu bunlar.
    Bende hayatımda ilk kez çalışmıştım.Hesabımı kapattım.Bir daha da kapısından içeri girmem.

Sevgi ve saygılarımla

4. İş Yatırım'daki müşteri temsilcisi benim adıma her gün en yüksek getiri sağlayan risksiz yatırımı yapıyor. Otomatiğe bağladım herhalde. Düne kadar günlük repoydu. Dün ve bugün BIST'ten hazine bonosu almış bir günlük. Müşteri temsilciniz size de her gün ayarlayabilir. Herhalde dün repo düşüktü.

5.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    İş Yatırım'daki müşteri temsilcisi benim adıma her gün en yüksek getiri sağlayan risksiz yatırımı yapıyor. Otomatiğe bağladım herhalde. Düne kadar günlük repoydu. Dün ve bugün BIST'ten hazine bonosu almış bir günlük. Müşteri temsilciniz size de her gün ayarlayabilir. Herhalde dün repo düşüktü.
    oran ve miktar ne kadar?

6. Denizbank gunluk 22.50 1 ay müddetle

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Denizbank gunluk 22.50 1 ay müddetle
    Onun 1 ay olanı birde 3 ay vereni var yani 4 ay diyebiliriz hoşgeldin süresi.

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Onun 1 ay olanı birde 3 ay vereni var yani 4 ay diyebiliriz hoşgeldin süresi.
    Boşta 3 bin 5 bin kaliyomu

Sayfa 168/992 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •