1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Sayın verge geniş bakarsanız o görüntü 12.16 da başladı evet 12.84 üstü her Zaman güçlü THY daha öncede aynı yaptı..
12.6 12.4 seviyeleri önemli değil o kadar..son taraflı işlemsel hacim odaklı fiyatları olduğu için ben önemsemiyorum thy 12.32 maliyetle hala taşıyorumSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mavi oklarla işaretlediğim düşüş trendini bir türlü aşağı kırmıyor, dün uzun yazı ve analizde bahsettiğim üzere bugün
doldur boşalt tarafta (ABD veleri) TDİ kaldı, genelde TDİ varken jobless umursanmıyor pek, işte onun saatinde gelen veriye ya aşağı kırar ya da mavi oklarla belli olduğu üzere geril geril gerildiği bu yereden çok fena yukarı teper,
veri ne derse o olur, TDİ nin yaratacağı toz duman pzt den önce dağılmaz,..
bu ticari günler olan perşembe ve cumaları sevmiyorum, tersime pips çilerde bu iki günü bekliyordur
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
bi tane prof ünvanlı biri çıkmış yanına 5 kişi toplamış, ben demiş her ay 7 milyon veriyi düzenli olarak topluyorum ve enflasyon ölçüyorum.. diyor ki, tüik binlerce kişiyle topladığı veriyi ben 5 kişi topluyorum, ve işte enflasyon açıklıyorum.. ne bir iletişim adresi var, ne bir ticari şirket ünvanı, web siteleri acemi bi yazılımcının elinden çıkmış olduğu belli.. kardeşim nerden topladın, hangi tüketim noktasından aldın bu verileri diye soruyorlar, bi kaç örnek ver diyorlar -tek bi cevap yok..
enflasyonu yüksek açıklıyor diye bütün muhalifler anında inanıyor tabii.. yemin ediyorum burası bi ülke değil - palyaçoların yaşadığı bir sirk
Faiz indirimi beklentisi bozuldu anlaşılan.
Başka ne beklentisi olabilir ağa elde fikirde kalmadı...
Yer İmleri