Sayfa 168/610 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    Açıklamalar
    Şirketimiz adına tahsisli bulunan Antalya ili, Demre ilçesindeki arsamızın "Otel" olan tesis türünün "Tatil Köyü"ne dönüştürülmesi üzerine yaptığımız başvuru Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca kabul edilmiştir.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Yeni proje Demre mi olacak, Ela Excellence Resort'an sonra bir de Tatil Köyümüz mü olacak.
    Onayı aldıklarına göre ultra lüks bir koseptle proje yaparlar, zaten hep kalite iş yaparlar, Tatil Köyü için çok uçuk proje bekliyorum.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1058403

70 dönüm, epey büyük.

https://www.ozakgyo.com/proje-detay/antalya-demre

Hayırlı olsun.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    M2 200 bine satilan blok fiyatların içinde yok mu [emoji57]

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kurdan biraz daha fazla gelebilir 30.09 kapanışa bakalım , büyükyalıdan 50 daha fazla gelebilir olsun olsun 1450 fişekhane hariç ,bilançoya koyarız derlerse 1900 civarı olur . Patron bir kararını varsın hele , çok yoğun bu aralar motoru soğumuyor 🤣

500 satışlardan 250 kira 130 kur farkı 888 milyon ceyreklik kâr bekliyorum fisekhanenin durumunu bilmediğim için yorum yapmıyorum yılsonu bilancosu çok afaki olmasın diye belki onuda koyabilir..
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Kurdan biraz daha fazla gelebilir 30.09 kapanışa bakalım , büyükyalıdan 50 daha fazla gelebilir olsun olsun 1450 fişekhane hariç ,bilançoya koyarız derlerse 1900 civarı olur . Patron bir kararını varsın hele , çok yoğun bu aralar motoru soğumuyor [emoji1787]
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

4.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    BİMAŞ'ın ortalama stok devir süresi 40.27 gün, OZKGY'ninki 428.54 gün. Birbirleriyle karşılaştırılmayacak kadar alakasız sektörler. Böyle mantık kurmak hatalı olur. BİMAS sürekli nakit çeviren ve yerine yeni ürün koyan bir şirket. OZKGY arsa alacak, bina yapacak ve satacak bu uzunca bir süreç BİMAŞ'ın faaliyet alanına göre.

OZKGY'yi kendi sektörü ile karşılaştırırsanız en makul olanı olduğunu görürsünüz belki. Ama niye BİMAŞ gibi fiyatlanmıyor demek anlamsız. BİMAŞ belki pahalı görünebilir ama aynı sektördeki dünya muadillerine göre %9.5 iskontolu, kendi tarihi çarpanlarına göre %49 iskontolu.

Bu arada bende OZKGY var, BIMAS yok, kişisel olarak ben de pahalı buluyorum BIMAŞ'ı, ancak tüm dünyada perakende sektörü bu şekilde fiyatlanıyor.
    oradaki mesele stok çevrim oranı falan değil kynin davranış biçimi. niye bimaş gibi fiyatlanmıyor da demiyorum. gyolar zaten düşük rasyolarla fiyatlanır.

5.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Fişekhane girmez olarak söylediğim bir rakam.
    Otelden 200 ciro gelir ama 100 de masrafı var net 100 kalır diyelim . Döviz 100, büyükyalı 250 yazdım bende . 1350 civarı makul görünüyor daha altı olmaz ama üstü olabilir
    otel 3 sene önce 100 milyon yapıyordu. özakın 9 12 aylıkları kuvvetli gelir hep. zaten ekstra sabit kira gelirleri var.

Alıntı Originally Posted by Azurit Yazıyı Oku
    Bir algı yaratılıyor tersine yapılan işlemlerle ve "borsa yukarı hep yukarı gidecek, almayan pişman olur" hissiyatı yaratma peşindeler gibi. Çoğunluk bu hisse kapıldığında ise....
    "Yatırım uzmanları" ve "stratejistler" tam bir uyum içinde yukarıyı gösteriyor, Maliye bakanı borsayı işaret ediyor, kim ne alırsa kar ediyor, algı tamam. Rallinin zirvesine oldukça yaklaştığımızı düşünüyorum.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

şrfsz adi tahtacı yükselişi iç etti şu baraka ile vakıf az daha gitsin ben ona göstericem...
    nasip....

8.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    şrfsz adi tahtacı yükselişi iç etti şu baraka ile vakıf az daha gitsin ben ona göstericem...
    Özak güneşli havayı sevmez, 18 derece idealdir kendi güneşini kendi yapar 😉

Sayfa 168/610 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •