Sayfa 169/1001 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Fiyat algısı kayboldu. Bugün 23.5 liradan 1 litre tam yağlı Pınar süt aldım. SKT Kasım ayı. Aynı ürün 3 harflide 34 lira.
    Akşam da 6.5 liradan Pınar Kido aldım. Üç harflilerde 9.5

Kim kime sokuyor, kim kime kerkiniyor anlamadım. İki SOK market. Birinde 10 lt Saka Su 41.5 lira iken aynı gün bir digerinde 34 kusurdu.
    yol üstü tesiste çokonatı 20 den kakaladılar bana kasiyere ne zaman 20 oldu bu dedim olmuş valla dedi

meğerse markette 3ü 17,5 imiş fiyat algım kaybolmasa bırakırdım ürünü.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Geldim buradayım

eskiden buzdolabı yoktu WC 1 milyon TL idi ehühehüe
    Hoşgeldiniz.
    1 aydır yoktunuz. Sanırım uzun bir tatil yaptınız ve gittiğiniz yerde internet yoktu.
    Siz yokken ne oldu derseniz?
    Şerro aynı yerde. Sarı gacının kafasını cama kıstırdılar. Crash yine otobanda. Rasyonel politikalara devam. MB dövize müdahale etmiyor (eskiden olduğu gibi)
    Aklına gelenler bunlar.

3. Prof. Dr. Duran Bülbül, yurttaşların ek MTV kararına itiraz edebileceklerini belirterek, Mükelleflerin çıkan tüm yasalara karşı dava açma yetkisi her zaman vardır. Dolayısıyla mükellefler bu kararı Vergi Mahkemesine dava edebilir. Ek MTV kararı, Verginin Yasallığı ve istikrar ilkesine aykırı bir karardır. Ayrıca Anayasanın vergi ödev başlığını taşıyan 73. Maddesindeki ödeme gücü ve vergi adaletine aykırı. Yıl içerisinde alınacak vergiler, bütçe kanununda belirlenir. Yurttaşlar ek MTV kararına Vergi mahkemelerine itiraz ederek dava açabilirler. Konuyu Anayasa Mahkemesi'ne taşıyabilir ve İnsan Hakları Mahkemesi'ne de götürerek de lehine sonuçlandırabilir ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...ource=Anasayfa

Teoriyi degil gercegi yaz.

Koca Prof.olmussun.

Bos yapma.

4. TTB nin açıkladığı verilere göre, sağlıkçıların yurtdışına gidebilmek için aldığı iyi hal belgesi ne başvurular, ağustos ayında ilk defa 300 bariyerini aşarak 315 e ulaştı. 2023 yılının ilk 8 ayında alınan iyi hal belgesi ise 1964 ü buldu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa

Dunya da bir ilk olmali.

Hekim, yurt disina gidecek, mafya'dan temiz kagidi istiyor.

Kırgızistan lideri Caparov: Tanrı bana geleceği görme yetisi bahşetti

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Adanalılar dikkat:

Adana’da satılmak üzere 12 eşek kesilmiş! 2 eşek ile 6 at ise sağ kurtarıldı!

https://www.paraanaliz.com/2023/gund...rildi-g-61619/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Türkiyede verilebilecek maksimum asgari ucret 350$ veya 400$ arası. Ithalat - ihracat farkina göre. Cari zararin devam edebilmesi için.

Dolar kurunu belirleyen asgari ucrettir. Brut asgari ucreti 400 e bolun, olması gereken Dolar kurunu bulun.

Aksini söyleyen iktisatçı değildir. Gitsin simit satsin.

Sayfa 169/1001 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •