Sayfa 17/774 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanının "Ben zaten kadın erkek eşitliğine inanmıyorum." sözünü yukarı almış arkadaş
    o sözün devamında cumhurbaşkanı "Ben zaten kadın erkek eşitliğine inanmıyorum.çünkü kadından yana pozitif ayrımcılığa inanıyorum" diyor ikinci cümleyi kesmişler.Cumhurbaşkanını kadın düşmanı göstermeye çalışmışlar.İnsaf insaf bu kadar olmaz
    http://www.gazetevatan.com/feto-nun-...046410-gundem/

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...detti-1724226/

Burada sen haklısın.

https://www.youtube.com/watch?v=l-4sIyS0Mfc

Bi reklam arası da verelim yani 8. yazı özellikle...8 bir Fibo sayısıdır.

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=470
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    İşte biz de tam bunu anlatıyoruz.

Tek adam sisteminin en büyük sakıncası da bu.

Parlamentoya rağmen, mahkemelere rağmen, STK'lara rağmen, basın yayın kuruluşlarına rağmen, bizim dillendirmemize rağmen, itiraf etti dediğin inanmaları yüzünden neler neler yaşadık, yaşıyoruz yaşayacağız..

Ya bir gün A ya da B kişisi tek adam olursa. Her inandığını yaparsa, sorun çıktıkça itiraf etse ne yazar, etmese ne yazar.

Bazı şeyler, itiraf etmekle düzelmiyor, bazı şeyler geri gelmiyor.

Şimdi bir bir cevaplayacaksan sana sorular soracağım..

cevaplayacak mısın. ??
    tabiki sor

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    müller , beleşte bekleme çalış koş biraz........... ofsayttasın .

yukardaki habere ne diyon ?????

fetöyle ortaksınız !!!!
    hangi haber anlamadım yukarıya bir sürü ilgili ilgisiz şeyler kopyala yapıştır yapıldı

yalnız alınan kaynaklara dikkat direkt akparti düşmanlığı kaynakları tarafsız olmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    tabiki sor
    1 . Sen bu forumun herhangi bir yerinde aleni bir şekilde "Bu forumda (yönetim ve denetim ekibini kastederek) abidik gubidik işler oluyor" yazabilir misin. ?

2. Dersen, sana ne yaparlar. ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    yalnız alınan kaynaklara dikkat direkt akparti düşmanlığı kaynakları tarafsız olmayabilir
    O zaman TBMM tutanaklarını okursun.

En azından görüşülen konular internette herkese açık.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    1 . Sen bu forumun herhangi bir yerinde aleni bir şekilde "Bu forumda (yönetim ve denetim ekibini kastederek) abidik gubidik işler oluyor" yazabilir misin. ?

2. Dersen, sana ne yaparlar. ?
    Başbakan Binali Yıldırım, Sinop’taki konuşmasında söylediği “Seçimde mevcut sisteme göre siz hükümeti seçemiyorsunuz, sadece meclisi seçiyorsunuz. Kim bakan olacak kim başbakan olacak buna karar veremiyoruz. Sonra orada abidik gubidik bir takım işler oluyor. Bir bakıyorsunuz hiç aklımıza gelmeyen biri Başbakan olmuşâ€ sözlerine ilişkin konuştu.Yıldırım, şunları söyledi:

“Onlar konuşur, AK Parti yapar. Onlar da çalışıyor da boşa çalışıyor. Kafa yanlış işlere çalışıyor. Laf üretmek için çalışıyorlar. Hani ben diyordum ya ‘hükümeti abidik gubidik yaparlar, başbakan değiştiriyorlar.’ İşte o günlerde oldu. Çiller – Erbakan döneminde biliyorsunuz, Türkiye’nin en fazla oy almış iki partisinin başlarına görev vermedi o zamanki cumhurbaşkanı, arkasında bir kişi olmayan milletvekiline verildi. Öyle olmadı mı? Yalım Erez’e vermedi mi? 28 Şubat sürecini orada başlatmadılar mı? Geçmişi bilmeyen geleceği inşa edemez. Biz geçmişimizi de biliyoruz, geleceğe de emin adımlarla yürüyoruz.â€

Bergamalılardan destek isteyen Başbakan Binali Yıldırım, Şakran’da da vatandaşları selamlayıp Aliağa Enka Spor Salonu’nda, STK üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Aliağa’da gençler, ‘İzmir’in dağlarında çiçekler açar’ marşını Evet’e çevirdi, ‘İzmir’in dağlarında çiçekler açar. Bütün sandıklardan evet’ler çıkar’ diye söyledi.

soruları böyle dolandırarak yorum yaparak değil direkt soru olarak sorsan daha iyi olur

Sayfa 17/774 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •