Sayfa 17/486 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 3881 madde; 129 - 136 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
    Sanayi Sicili Kanunu'ndaki sanayici tanımı yeniden yapılarak, bilişim teknolojisi ve yazılım üreten işletmeler de bu kanun kapsamına alınıyor.

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. evet çok bilmişlerden kimse kalmadı mı ? yok mu tespit

4. Son 5 sayfaya göz geçirdim,3-5 güzel mesaj haricinde hepsi ara gazı ve boş mesaj,canı sıkılan yazmış,kadınlar hamamına çevirmişler forum' u resmen.
    Bilgi paylaşımı yapacaksanız paylaşım yapın..
    Herkese bol kazanç.

5. Bugün iyi hareket iyi kazanç fırsatı verdi..böyle rutin güzel...
    beklediğimize değiyor gibi..

yatırım tavsiyesi değildir, lütfen dikkate almayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dostum zararina islem yapildigini nasil anlayabiliriz ki? Bir taraftan satiyorlardir, oteki taraftan aliyorlardir. Piyasada cok az hisse var. 6.2'den 7.2'ye geldik. Fena degil. Gorunen o ki kimse hisseyi elinde tutmuyor gun sonunda. Bir bildikleri olsa gerek.
    Bunu yüzde yüz bilemeyiz tabiki. Ama yoğun işlem yaptıkları günlerde genelde hacimde ilk 5'teki kurumların ortalamasına bakıyorum ve gördüğüm genelde piyasanın oldukça gerisinde oldukları. İllaki farklı hesaplar vardır hacim yapan kurumlarda ama yine de genel ortalamada majör etki olacağını sanmam.

7 ve altına her salınım alış fırsatı gibi duruyor.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

8. Vakıfın yukarı aşağı hareketlerine alıştık,doğrusu vakıfın hareketleri kabak tadı verdi. Biz hissenin değerini biliyoruz. Vakıf ne yaparsa yapsın. Kendi haline bırakalım onu...

ytd değildir.

Sayfa 17/486 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •