Sayfa 17/1000 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. bademlerin beyanına güvenip yorum bile yapmam..!!

Dolar'a destek yine Reis'ten geldi.

3. hakikaten ekonomiyi / finans piyasasını artık "erdoğan" mı yönetiyor?

ben hep şey düşünürdüm; uzmanlar , teknokratlar bunların eline bir metin verir veya belirli bilgiler verir bu bilgiler ışığında erdğon a bir konuşma metni hazırlanır ve erdoğan bu konuşma metninin genel olarak dışına çıkmaz..

bu bağlamda faiz sebeptir, enflasyon neticedir.. teorisi UZMANLARA AİT..

şakamı bu yaw?

4. Hiç bir gazeteci bugüne kadar çıkıp Maliye ve Hazine bakanına enflasyon faiz ilişkisi hakkındaki düşünceniz nedir? Sn. Erdoğan'ın düşüncelerine katılıyor musunuz? diye sormadı. Bu soru belirli bir noktada sorulmak zorunda kalınacak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Biz burada aksama kadar yazalım tık yok reis 5 dak. İşi bitiriyor kadroya almak lazım ara transferde [emoji23][emoji23]
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Hiç bir gazeteci bugüne kadar çıkıp Maliye ve Hazine bakanına enflasyon faiz ilişkisi hakkındaki düşünceniz nedir? Sn. Erdoğan'ın düşüncelerine katılıyor musunuz? diye sormadı. Bu soru belirli bir noktada sorulmak zorunda kalınacak.
    sen herhalde başka planette yaşıyorsun.!!
    O soruyu soracak gazeteciyi ,
    Hemen işten atarlar.!!
    Artı fetocu diye içeri attırırlar.!!!
    CRASH Tüm HIZIYLA otobanda.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ne olur oyuna gelmeyin...
    Arkadaşlar yalvarıyorum size bu tür algı oyunlarına gelmeyin...
    Arkadaşlar çoğunuz ünüversite mezunu adamlar/kadınlarsınız KAN-MA-YIN
    Mağdur edebiyatı ile sizin aklınıza değil duygularınıza hitap etmeye çalışıyorlar...
    Bu edebiyata kanan saftır,net....
    Bu tuzağa düşen ana akım medya tarafından beyni yıkanmıştır,nokta

Yaşar Holdingin (batarsa) batmasında en ufak bir dahlim yok...(var aslında uzun zamandır ürünlerini boykot ediyorum...)
    Batsın demiyorum ama batarsa sevinirim diyorum...
    Hani serbest piyasa ekonomisindeydik?
    Serbest piyasa ekonomisin de bırakın batan batsın...
    Ayrıca merak etmeyin o şirkette işini kaybeden kalifiye elamanlar diğer şirketler de iş bulur...

saygılar/başarılar
    Oyuna geldiğimiz falan yok.Her şeyin farkındayız.Yasar Holding halktan tepkiyi görünce geri adım attı.Halk gerekli boykotu zaten yaptı.Simdi battığını düşünürsek yerine BMC'yi alan vatandaşa benzer biri alır.Sizce daha mı iyi olur?
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

8. Mama yararı oluşmadığı içün daşımacılık ihalesi iptal edildi..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Sayfa 17/1000 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •