Yılar önce sabit kur rejimi ve hatalarımız yüzünden kirize girdim bugün hükümet sanki geçmişi yaşamak istercesine kuru sabit tutmaya çalışıyor.
Yılar önce sabit kur rejimi ve hatalarımız yüzünden kirize girdim bugün hükümet sanki geçmişi yaşamak istercesine kuru sabit tutmaya çalışıyor.
Bence bu noktadan sonra artık her iki taraf ta elindekini satmak yerine takası konuşmalı.
Ben dolarını 1 yıllığına alsam sana yıllık %2.25 dolar faizi ödesem,
1 yıl sonra dolarını ve %2.25 faizini sana teslim etsem,
Sen de benim elimdeki TL'yi alsan ve bana yıllık %25.5 faiz ödesen,
Anaparalarımızı ve tahakkuk eden faizlerimizi 1 yıl sonunda mahsuplaşırız olmaz mı?
Ne mi faydası var?
Ben senden aldığım doları hemen satarım sanki ana param 2 kat artmış gibi 2 kat faiz alırım 1 yılda
Sen de benden aldığın TL ile gider dolar alırsın senin de elindeki dolar 2 katına çıkmış olur, 2 katına çıkan döviz bazındaki ana paran döviz değerlendiğinde 2 katı daha fazla değer kazandırmış olur.
Alan razı satan razı her ikimiz de kazanacağız , hem de bu sistemi devamlı sürdürürsek ana paralarımızı ve ana paralarımızdan oluşan karlarımızı 2'ye katlayacağız!!!
Gazamız endojen ve mübarek olsun.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Cok dusuremezler kuru zaten yabanci kacislari hizlanir secime 6 6.10 larda gireriz s400 cozulmesse biraz bekler yada hafif gerileme olur sonrasinda ulkenin kendi ekonomik bozuklugu kuru ziplatir zaten s400 hizlandirir sadece isi
Ankara Atakule'de 28 Mart'ta gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye'nin Otomobili' projesinin yavaş ilerlemesinden şikayet etmişti. Yerli otomobil projesinin ortaklarından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 'Türkiye'nin Otomobili' projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunum yapıldığını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yerli otoda biraz gevşeme var, ya başlayacaksınız, ya başlayacaksınız. Bizi oyalamasınlar, gerekirse yabancı yatırımcılarla da görüşürüz" eleştirisinde bulunmuştu.
Yer İmleri