Sayfa 17/1000 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 129 - 136 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    dıger forumda 1 saattır yazan bıle yok.. demekkı gercekten bızmısız forumu ayakta tutan..ben elımden geldıgınce aldıgım oranları hep yazdım oraya..24 ekıme kadar oran yok bende
    Ya bosver doktor sen hem oransal hemde hekim olarak hep yardim ettin bize sagol varol. Deger bilmeyen kibirli insanlar utansin...yine nobettemisiniz

2.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    dıger forumda 1 saattır yazan bıle yok.. demekkı gercekten bızmısız forumu ayakta tutan..ben elımden geldıgınce aldıgım oranları hep yazdım oraya..24 ekıme kadar oran yok bende
    24 Ekimde ne varki?
    O güne kadarmı bağlamıştınız.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    24 Ekimde ne varki?
    Yok doktoru 24 ekime kadar nobete yazmislar hastaneden cikamiyorki bankaya gidip oran alsin 😃😃😃😃😃😃

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dun fildi girdim dustu bugun garanti gtl ye caktim bakalim
    GTL'de sabit kalın bence, neti 20 altına düşmedikçe ve daha iyi bir fırsat doğmadıkça orda kalın, seri hareket etme imkanınız var orada.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya bosver doktor sen hem oransal hemde hekim olarak hep yardim ettin bize sagol varol. Deger bilmeyen kibirli insanlar utansin...yine nobettemisiniz
    6. Nobetim bugun.. son 1 adet kaldi pazar o da.. sonra bosum isyeri hekimligi basliyor..ufak bi tatil yaparim ailemle..yarin alicam keciorenden bizimkileri..

24 Ekimde ne varki?
    Garfa bono 24 ekim.. o zamana kadar oranlar beni enterese etmiyor..

7.  Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Garfa bono 24 ekim.. o zamana kadar oranlar beni enterese etmiyor..
    Evet hatırladım söylemiştiniz, oran iyi, o güne kadar kafanız rahat en azından.

GTL'de sabit kalın bence, neti 20 altına düşmedikçe ve daha iyi bir fırsat doğmadıkça orda kalın, seri hareket etme imkanınız var orada.
    Aynen hocam ondan filden ciktim. Gtl iyi benim icin.

Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    6. Nobetim bugun.. son 1 adet kaldi pazar o da.. sonra bosum isyeri hekimligi basliyor..ufak bi tatil yaparim ailemle..yarin alicam keciorenden bizimkileri..
    Iyi nobetler doktor bey,

Sayfa 17/1000 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •