Ne zaman ki kuşlu sitede çokça grafiği dolaşıyor, o vakit aşağı salıyor kendini.
Ne zaman ki kuşlu sitede çokça grafiği dolaşıyor, o vakit aşağı salıyor kendini.
Biz yatirimci olarak aptalız , hakkimizi savunmuyoruz . Onlarda kafalarina gore takiliyorlar . 2018 trt cocuk mevzunu hatirlayin kap a bildirim bile yapmadilar , acemsahin sayesinde 1 ay sonra bildirim yapti . Gecen sene suriyeliler icin aldigi ihaleler bildirim olmadi yine ayni seyler oluyor .
Sirket bizi yok goruyor , ne yaparsak ona uyarsiniz diyor ister satariz ister yakarız ister bildiririz ister bildirmeyiz ama yaptiklarinin suç oldugundan bile haberleri yok .
Biz yatirimci olarak hakkımızı aramazsak bu iş boyle devam eder .
Yilda bir fuar yapiyor bir msj yayimla iyi gecti soyle oldu talep boyleydi . 3 aydan 3 ay a bilanco veriyor sanki mahallede ki kasap bakkal muhasebeciye hesap verip , kafalarina gore iş yapiyorlar
2015 yilinda buralardaydi . Temettu haric . Bukdr mıymıntı , canindan bezmis , uyuşuk sehir sehir fuar gezmekten baska birsey yapmayan sirket , hisse gormedm .
Fiyat da dert degil , bukdr kötü yönetilemez .
Sana yatirim yapan 2015 de 8 senedir ayni yerde yilda verdigin 50 60 kurus temettu . Olacak işmi .
Hicbirsey yapmadiginin bir faaliyetde bulunmadiginin kanıtı budur
Herşey ortada değilmi , şikayetci olan durmasın . 5 sene 8 sene aynı yerde belki 8 sene 18 sene daha aynı yerde .
8 sene önce alan ne hayallerle almıştı , hala aynı yerde ise kazancı 50 kuruş temettü ise yapacak birşey yok .
Sasa ereğli ot çöp bulmak lazım . Her şirket bir şekilde hareket halinde
Bilanço tahmini olan varmi 2022 icin ? Beklentisi olan
Ceyreklerde herturlu oynama olabilir . 2022 de minimum 700 max 850 ciro bekliyorum . Tabi mali yakar durmusa depo kirasi 45 milyon verr allem eder kallem eder onlarida yerlermi bilmem ancak normalde gecen yillara gore %30 giderler artsa , %50 degil %70 ile calissa bile
Minimum 50 milyon kar bekliyorum . Hersey normal olursa 3 haneli karlar olabilir . Ama ben bunlara guvenmiyorum . Buda aklimizin bir kosesinde kalsin
Fuar + ihale belli birkac ihale daha olabilir ancak tabi ki paylasmazlar ancak sure kısaldıkca performans ortada . Biran evvel yukarilara gitmesi lazim . Nakit durumuda iyi gelecek ciro da . Ama asagiyi zorluyorsa elden ne gelir kafalarina gore ayar cekiyorlardir beklentiyi satin almiyorsa onunde kalan 5 ay da . Yapacak birsey yok
Yer İmleri