Sayfa 170/1195 İlkİlk ... 701201601681691701711721802202706701170 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

1.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Kuşlardan kazandığımı, puştlara verdim..!!
    Gözleri ışıldayan nebati,15 sene öncesinden kalan vergi borcum yüzünden,Borsa hesabımdan tekrar,Hacizle 6500 TL paramı aldı...
    Portföyümde ki kağıtlar ,komple acı biber salçası..
    Çoğu da kredili..
    Hadi biz, haşmetlinin hışmına uğruyoruz da,size ne oluyor.?
    Dışardakiler niye eziyet çekiyor.?
    Hocam evinize hacizmi geldi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    666;
    Fitre,zekat ve bağışlarını bana yapabilirsin..!
    Diktatörlerden kurtulmamız ve Senin için dua ederim.;-)

Hadi ya, gecmis olsun.

Disarda da cogu insan gunu kurtarma ile ugrasiyor. Millet para icinde yuzmuyor ki.

Eskiden olsa sana TAV'da kazandirirdim. Kademeler cok bostu. Satacagim zaman altlara yazmalarini soyluyordum dostlarima, onlara da mal gidiyordu. Ya da alacagim zaman yukariya satis yaziyorlardi onlariki de gidiyordu. Tabi korona ile hissenin tabiati degisti, ne kadar zararli varsa dolustu, artik oyle sig degil.

Ha bir kere de satip onlari malladim, hisse gocup gitmisti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sana değil,Kendime küstüm..Sen güvenli ve refah seviyesi yüksek yerdesin..Bizim üstümüzden inmiyorlar..!!
    Bir de, ""Parasız adam,Sessiz adamdır "" ,Demişler..!!.
    Bende fakirler Mahallesi'nde olduğumdan, Ekmek sırasındayım..!!
    Geçmiş olsun,bazen hayat insana küser,onlardan biriside sensin,senin gibi bir oğlum var oda senin gibi,en son baba evine döndü eşi ve çocuğuylan,yığınlan icra ve borç,zamanında işleri çok iyiydi har vurup harman savurdu,peşi malum benden tırtıklamaya başladı,anında kazanacağım sana vereceğim dedi onuda vermedi,zaten onu es geçtim sineye çektim,ama diğer unsura yaptığı borç onun borcu akılsızlığın borcu onu ödemesi lazım,şu an yanımda beş parasız yönetmen guya,ünlü kurumların, müzisyenlerin çekimi yönetmenliğini yaptı,el malı götürdü o kendisini kullandırttı,zamanında senin aldığın maaşı ben bir gecede yiyen adamım derdi,hiç olmazsa sen o değilsin,üstelik hastalık olayıda seni bayağı yıktı,bende çok uğraştım hastalıklarlan,halada uğraşıyorum,bende değil ebevenlerim ve eşim için,ne yaparsın sistemin çarkı böyle,varlıklıysan bile senin problemin olmasa bile diğerinin problemini üstleniyorsun,neyse tez zamanda düzelmenin temennisini diliyorum sizin adınıza.

Hani vergi borcu 5 sene sonra zaman asimi oluyordu........

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Kuşlardan kazandığımı, puştlara verdim..!!
    Gözleri ışıldayan nebati,15 sene öncesinden kalan vergi borcum yüzünden,Borsa hesabımdan tekrar,Hacizle 6500 TL paramı aldı...
    Portföyümde ki kağıtlar ,komple acı biber salçası..
    Çoğu da kredili..
    Hadi biz, haşmetlinin hışmına uğruyoruz da,size ne oluyor.?
    Dışardakiler niye eziyet çekiyor.?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi, nisan ayında İngiltere ve kıta Avrupa'sında 166 gizemli hepatit vakası olarak bilinen hastalık görüldüğü bilgisini paylaştı. İngiltere'de 20 Nisan itibarıyla 111 yeni vaka, diğer AB ülkelerinde 27 Nisan itibarıyla 55 yeni vaka tespit edildiği aktarıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Almanya, Rusya'dan ham petrol alımını durduruyormuş.
    Savaşın başından beri Rusya'dan 9 milyar $ petrol alarak, 1. sırada yer alan Almanya, Polonya ile anlaşmış.
    Bundan sonra petrol ithalatını Gdansk'tan yapacak.
    Ham petrol, Gdansk'tan, Schwedt'teki rafineriye nakledilecek.

Kaynak : Wall Street Journal

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Kayısıyı don vurmuş.
    Bu yaz, hem az, hem pahalı olacak.

Sayfa 170/1195 İlkİlk ... 701201601681691701711721802202706701170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri