666;
Fitre,zekat ve bağışlarını bana yapabilirsin..!
Diktatörlerden kurtulmamız ve Senin için dua ederim.;-)
Hadi ya, gecmis olsun.
Disarda da cogu insan gunu kurtarma ile ugrasiyor. Millet para icinde yuzmuyor ki.
Eskiden olsa sana TAV'da kazandirirdim. Kademeler cok bostu. Satacagim zaman altlara yazmalarini soyluyordum dostlarima, onlara da mal gidiyordu. Ya da alacagim zaman yukariya satis yaziyorlardi onlariki de gidiyordu. Tabi korona ile hissenin tabiati degisti, ne kadar zararli varsa dolustu, artik oyle sig degil.
Ha bir kere de satip onlari malladim, hisse gocup gitmisti![]()
Geçmiş olsun,bazen hayat insana küser,onlardan biriside sensin,senin gibi bir oğlum var oda senin gibi,en son baba evine döndü eşi ve çocuğuylan,yığınlan icra ve borç,zamanında işleri çok iyiydi har vurup harman savurdu,peşi malum benden tırtıklamaya başladı,anında kazanacağım sana vereceğim dedi onuda vermedi,zaten onu es geçtim sineye çektim,ama diğer unsura yaptığı borç onun borcu akılsızlığın borcu onu ödemesi lazım,şu an yanımda beş parasız yönetmen guya,ünlü kurumların, müzisyenlerin çekimi yönetmenliğini yaptı,el malı götürdü o kendisini kullandırttı,zamanında senin aldığın maaşı ben bir gecede yiyen adamım derdi,hiç olmazsa sen o değilsin,üstelik hastalık olayıda seni bayağı yıktı,bende çok uğraştım hastalıklarlan,halada uğraşıyorum,bende değil ebevenlerim ve eşim için,ne yaparsın sistemin çarkı böyle,varlıklıysan bile senin problemin olmasa bile diğerinin problemini üstleniyorsun,neyse tez zamanda düzelmenin temennisini diliyorum sizin adınıza.
Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi, nisan ayında İngiltere ve kıta Avrupa'sında 166 gizemli hepatit vakası olarak bilinen hastalık görüldüğü bilgisini paylaştı. İngiltere'de 20 Nisan itibarıyla 111 yeni vaka, diğer AB ülkelerinde 27 Nisan itibarıyla 55 yeni vaka tespit edildiği aktarıldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Almanya, Rusya'dan ham petrol alımını durduruyormuş.
Savaşın başından beri Rusya'dan 9 milyar $ petrol alarak, 1. sırada yer alan Almanya, Polonya ile anlaşmış.
Bundan sonra petrol ithalatını Gdansk'tan yapacak.
Ham petrol, Gdansk'tan, Schwedt'teki rafineriye nakledilecek.
Kaynak : Wall Street Journal
Kayısıyı don vurmuş.
Bu yaz, hem az, hem pahalı olacak.
Yer İmleri