SPK bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2022&no=22
SPK bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2022&no=22
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sn refaha; Size de geçmiþ olsun,Allah sabýr versin..
Dünyanýn þoför koltuðunda oturanlar, maalesef acýmasýz ve bizleri de öyle yapmaya çalýþýyorlar.. Neticede, bir taraf fakir kalmaya, diðer taraf da rahat yaþamaya devam ediyor..Arada Roller ve oyuncular deðiþse de bu böyle.. Maalesef..
Kendim ile ilgili;
Hayat bana belki hep,belki sonradan küstü, bilemiyorum..
Lakin,45 yýllýk yaþamýmda , Kendi iþim , eþim, aþým, olsun diye 15 e yakýn dükkan açýp ,kimisi siyasi krize,kimisi ekonomik,kimisi virüse,kimisi psikolojik bunalýma , kimisi mülk sahibine kurban oldu ve zararýna kapattým,bir evlilik yapýp boþandým, Hayallerimin peþinde Almanya,Hollanda, Singapur, Ýran, Filipinler gibi Ülkeler'e gidip geldim.Þimdi Brezilya ya gitmek niyetindeyim,oradan da bir þey çýkacaðýný zannetmiyorum da,Umut dünyasý iþte.. Hayat da Týpký Borsa gibi...!!....
1999 Marmara depremini, Ýstanbul'da canlý yaþadým.Ailemden kayýp olmadý,ama maddi manevi kayýplar hep oldu.. Yaþananlar dan çýkan Sonuç, Allah diyor ki; Eyyy insan, Ne kadar uðraþsan da ,"Bir lokma,Bir hýrka yeter sana ".. ýsrar etme,vermiyorum..!!
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ
TÜRK yargýsý demiþler.
Vallahi yalan ne kadar kötülük ve pislik yapýnca TÜRK'ü kullan ondan gayri aðzýna alma.
Yargý tamamýyla akp yargýsý yada mahkemesi ,dahada zorlarsak akp milleti yargýsý.
Nokta.
Ýlerde bunlarda Balyoz ve Ergenokan gibi olursa.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Viski, votka, rom, þarap, likör ve brendiye yeni zamlar gelmiþ.
Yeni zamlar 16 Mayýstan itibaren geçerli olacakmýþ.
Zamlar randevuyla gelmeye baþladý.
1 litrelik yeni fiyatlar :
Chivas 12 550
Ballantine's 475
Long John 419
Absolut blue 435
Sorau brendi 385
Garrone rosso 340
Habertürkte az önce söylediler.
Trabzon'un nüfusu 800.000'den 2 milyona çýkmýþ.
Zamlar, hayat pahalýlýðý, fahiþ otobüs ve uçak bileti ücretleri, fahiþ mazot fiyatlarý Karadenizde geçerli deðil galiba.
Futbolun afyon olduðu bir kez daha ispatlandý.
Haydi bakalým.
Hayýrlý þampiyonluklar.
ZAMLARA DEVAM
Benzine 85 kuruþ zam bekleniyormuþ.
Bu gece itibarý ile 20 TL'ye dayanacakmýþ.
Mazota da var da bana yok mi demiþ.
Ýstanbul taksiciler odasý baþkaný % 40 zammý beðenmemiþ.
Oh ne güzel Türkiye hem ocakta hem nisanda kallavi zamlar al.
Zammý beðenme.
Ýþçi, memur, emekli de beðenmiyor.
Ne olacak þimdi.
Yer Ýmleri