Sayfa 171/1001 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Hia Yazıyı Oku
    Evet Vakıfbank.
    Şimdi kendim fon sayısı değil de alacağım miktar parayı girdim.
    Bakalım n'olacak öğleden sonra
    Birde şey hesabı yaptım. Tefasta görünen fonlarda "alınabilir fon miktari" ile fonun fiyatını çarpıp, 1.2 ile çarptım elimdeki bakiye çıktı.
    Yanii banka bana fon satmıyor değil tamamen bloke tutar ile alakalı. [emoji846]

ONEPLUS A6010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Şu an alternatifi tavsiye ederim.. Fiyatı yazıyorsunuz kendi alabileceği miktarı gösteriyor.. Ve anlık hesaba geçiyor blokaj kesinlikle yok.. saat 10 dan sonra fon piyasası açılıyor ..Vakıf, garanti, akbank, yapı kredi hepsinde blokaj yedim ve para alış satışı 14 den önce gözükmüyor alternatif te böyle Bi sıkıntı yok ..saat 10 ile 13 arası alın satın hesabınıza geçsin.. İş bankası atm lerini de ücretsiz kullanabiliyoz artık.. Şu an bence en iyi fon bankası benim açımdan.. 1 kere sistemi kitlediler onun dışında Bi sıkıntı yaşamadım. Diğer bankalar paraya blokaj koydumu saat 13 ü de geçti mi alacağımız getiri brüt 24,7 lerden 20 lere düşüyor bunu da hesaba katalım.. Ayrıca anl en iyi ppf lerden ve sadece alternatif banktan alınıyor..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Şu an alternatifi tavsiye ederim.. Fiyatı yazıyorsunuz kendi alabileceği miktarı gösteriyor.. Ve anlık hesaba geçiyor blokaj kesinlikle yok.. saat 10 dan sonra fon piyasası açılıyor ..Vakıf, garanti, akbank, yapı kredi hepsinde blokaj yedim ve para alış satışı 14 den önce gözükmüyor alternatif te böyle Bi sıkıntı yok ..saat 10 ile 13 arası alın satın hesabınıza geçsin.. İş bankası atm lerini de ücretsiz kullanabiliyoz artık.. Şu an bence en iyi fon bankası benim açımdan.. 1 kere sistemi kitlediler onun dışında Bi sıkıntı yaşamadım. Diğer bankalar paraya blokaj koydumu saat 13 ü de geçti mi alacağımız getiri brüt 24,7 lerden 20 lere düşüyor bunu da hesaba katalım.. Ayrıca anl en iyi ppf lerden ve sadece alternatif banktan alınıyor..
    Evet Birde Mobil Uygulama Yenilense Daha İyisi Yok Fon Bankası Konusunda.

3. Ben Vakıfbank vk6 alırken de aynı anda hesaba geçiyor ve hesaptan çekiliyor.
    Tefas fonu aldığım için böyle oldu diye düşünüyorum.
    Hangi durumda faiz kaybediyoruz onu anlayamadım?
    Ben şimdi alış talimatı verdim, öğleden sonra hesabımda olacak ve bugün için de nemalanacak, satarken de öğleden önce sattığımda öğleden sonra hesabımda oluyor. [emoji849]
    Alternatif bank düşünüyorum fakat faizler de epey yükselmeye başladı, yakında faize dönerim diye düşündüğüm için hesap açmakla uğraşmak istemiyorum.
    Yine de açarsam diye sorayım, EFT ücretsiz mi?

4.  Alıntı Originally Posted by Hia Yazıyı Oku
    Ben Vakıfbank vk6 alırken de aynı anda hesaba geçiyor ve hesaptan çekiliyor.
    Ben şimdi alış talimatı verdim, öğleden sonra hesabımda olacak ve bugün için de nemalanacak, satarken de öğleden önce sattığımda öğleden sonra hesabımda oluyor. [emoji849]
    Alternatif bank düşünüyorum fakat faizler de epey yükselmeye başladı, yakında faize dönerim diye düşündüğüm için hesap açmakla uğraşmak istemiyorum.

Eft Ücretsiz, Vadesiz Hesap Açın Yeter, Vov Açmayın Boşuna.

5.  Alıntı Originally Posted by Hia Yazıyı Oku
    Ben Vakıfbank vk6 alırken de aynı anda hesaba geçiyor ve hesaptan çekiliyor.

Eft konuşmadım.. Blokaj tutar nemalıyor ama aldığımız fon getirisi kadar değil vakıfta.. Tefas fonlarından dolayı olabilir Bi şey diyemem .. Şu saatten sonra kamu bankalarını riskli buluyorum ve hiç bir varlığımı bırakmadım. Aylık mevduata dönmek tercih meselesi.. Ppf ler gecelik faiz gibi altın, döviz, borsa gibi alanlara geçiş için esnekliği de var.. Ortalama 24,5 brüte denk gelen brüt getirisi bence çok iyi ve çoğu bankada böyle Bi günlük getiri yok
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

6. Borsada herkesin tam tersi düşünerek hareket etmek gerektiğini tekrar anladık. Dibi ararken 3 günde 7.17'den 7.85'e gelen garanti'yi tekrar itinayla kaçırmış olmanın gururunu yaşıyorum )

7. Evettt
    Anketimiz açıldı...
    31 Mart seçimlerini pek çok ilde doğru tahmin etmişdi Hisse.Net anketimiz...
    Sizlerin katkıları ile gene aynı başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum...
    Anketimiz de oy kullanmanız için İstanbul da yaşıyor olmanıza gerek yok
    Oy kullanmadan ve sonuçlara bakmadan geçmeyin derim...

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35425

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8. bu blokaj ne için konuyordu?

daha önceki sayfalarda yazılmıştı diye hatırlıyorum ama bakındım göremedim...

bu arada fibaya başvuru yapmıştım geçen cuma, gerizekalı Telekurye ankaranın göneğinde beni bulamıyor, 2 gün gelecekler diye hapis oldum...

Sayfa 171/1001 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •