Sayfa 171/1001 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Viop-XX

1. Dow wekkend -0.60

2. Vaka sayalarımız artıyor
    Dünya genelin dede artıyor

2 dalga geliyor sanırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    [QUOTE=bedo;4521681]
     Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    garanda 8.35 shortlara , 8.14 altı günlük kapanışlarda ilave yapacağım.

stop 8.40 üstü günlük kapanış.

Tp:7.52 abcd nin 1 e kadar uzayacağını düşünmüyorum.

Uzarsa eğer 7 den full artı full longa dönerim.

bankalar hakkında sizin düşüncenizi bilmiyorum ama olumsuz görüşler görüyorum....

bankaların bu faiz oranları ile para kazanamayacakları ile ilgili.... ben 6.5 yıl önce ev kredisi kullamdım 0.84 ile 0.80 altında kullananlar vardı ..

o zaman bankalar güzel kar ediyorken şimdi daha az maliyetle para bulup neden etmeyecekler merak ediyorum..

borsa ..hisse bazında yükseldi her gün bir kaç hisse ile ... eğer borsa yükselişe devam edecekse sıranın bankalara geldiğini düşünüyorum..
    bugun 0.79 ile bireysel kredi kullanmak mumkun ! tasit ya da ev kredisi degil !

0.79% ile nasil kar edilebilir, kendi fonlamasini kactan yapacak ve bu oranlardan kar edecek ? iyi degerlendirmek lazim !!! ayrica alternatif gelir kaynaklarina da surekli kamu otoritesi limit koyuyorken

butun dunya da bankacilik sektorune olan talep ciddi azalmis durumda ! mesela garanti ucuz dedigimiz yerde ana hissedar BBVA'nin 5 yillik grafigine bakalim

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ben şahsen bu işe kesin çözüm bulunana kadar ne avm'ye giderim, ne dışarıdan yemek sipariş ederim ne de dışarıda oturup bir yerde yemek yerim...

önceden hafta içi ve hafta sonları zaman zaman yemek sipariş ederdim eve...ocak ayından bu yana bir kere bile sipariş vermedim dışarıda da bir yere oturup yemek yemedim...mümkün değil...
    Her hafta sonu dışarıda yerdik subatın sonundan bu yana tek lokma yemedik
    bir halt olacağı yok.

5. İngiltere karışmış

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    İngiltere karışmış
    Zenginliklerini borçlu oldukları insanları bugün inkar ettiklerinde günahlarından arınabileceklerini düşünüyorlar.
    Ben onlara bir yol öneriyim. %50 eşitlik vergisi koysunlar, gelirin tamamını geçmişte zenginliklerini aldıkları topraklara iade etsinler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Bedava peynir fare kapanında olur... Girin bankalara girin...
    shortlayabilmek için long açılması gerekli dimi birileri alacakki, satabileceğiz.

8.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Vaka sayalarımız artıyor
    Dünya genelin dede artıyor

2 dalga geliyor sanırım
    thyao yabancı takas.jpg

Ne hikmetse bu 2. dalga bütün dünyada ülkelere aynı anda gelmeye başladı. Ve çok garipki bütün dünyada borsalar ciddi düşüş yapmışken bu haberler pompalanmaya başladı.
    Size cambazı gösteriyorlar siz cambaza değil cambazı gösterenlerin ne yaptığına bakın.
    Thyao da 10 gündür mal topluyorlar.
    Tabi gaza gelip viopta hacimli longlar açmakda mantıklı değil bence çünkü elinizdeki malı ucuza almak için ne gerekiyorsa yapılır. Dökme seansları başlayacak gibi sanki.

Sayfa 171/1001 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •