Sayfa 171/586 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
Arama sonucu : 4688 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Fiber altyapının tamamlanması için 1,5 milyar dolar daha yatırım lazım.türkcel ve vodafonda ortak olmak istiyor.ama altyapıyı telekomyaptı buraya kadar.bu işin kaymağınıda Telekom yemeli.50 cent utanç duyulacak bir fiyat...devlet desteği lazım...kimse belirsiz bir ortamda gelipte telekoma milyarlarca dolar yatırmaz.halka arz olsa kimse yüzüne bakmaz.acilen devlet desteği lazım....
    10 milyar $ yatırım yapıldı
    %50 sini 7.5 milyar $ a satalim.
    Borclari odeyip geri kalan nakiti de hissedarlara dağıtalım
    ;)
    Hisse başı 25 lira civarı geliyor
    ;)
    Şaka bir yana, bu baskının nedeni çok belli

Şu an fiberoptik yatırımının değeri hisse başı 45 lira.

Bedavanın da bedavası..

2.  Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    10 milyar $ yatırım yapıldı
    %50 sini 7.5 milyar $ a satalim.
    Borclari odeyip geri kalan nakiti de hissedarlara dağıtalım
    ;)
    Hisse başı 25 lira civarı geliyor
    ;)
    Şaka bir yana, bu baskının nedeni çok belli

Şu an fiberoptik yatırımının değeri hisse başı 45 lira.

Bedavanın da bedavası..
    Gün gelir elbet eserini bulur.3.4. çeyrek bilançoları zamlı tarifelere gelecek.geçen yılki karımızdan fazlası olacak yılsonu.ama dolar bazlı düşüş olacak.malesef kur ataklarını hemen yakalayamıyoruz.kısa vadede lisans meselesi çözülmeli....sonra blok satış ortaklık ne olacaksa yol haritası çizilmeli biran önce......
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

3. Üç kuruş kazanmak için tahtayı bu hale getirelere yazıklar olsun, sırf pozlarından dolayı hisseye sürekli basıyorlar.
    Kamu bankasıyla değiştirseydik keşke, her gün yeşil, para bir tek buna girmiyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Kozal de 320 milyonu okul yaptırıyoruz diye bağışlamışlar diye dedikodular var.kendi şirketleri olsa 320 bin lira bile bağışlamaz kar.yiyin beyler yiyin.....

5. Bunuda reklam adı altında hortumluyorlar.alanında tekel.reklama ne ihtiyacı var san ki....

6. Bu hissede 3-5 tane sazan kaldık Temelci ortak, hep bir umutla bir şeyler beklerken hamallık yaptırdılar bize, Allah'tan tek hissede değilim sadece bu hisse olsaydı fena yanmıştık, ralardan kurtarıyoruz biraz.

Hala çakmak için adam arıyorlar, 9'a yazsan oraya verir, mesele fiyatı düşürmek poz meselesi.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu hissede 3-5 tane sazan kaldık Temelci ortak, hep bir umutla bir şeyler beklerken hamallık yaptırdılar bize, Allah'tan tek hissede değilim sadece bu hisse olsaydı fena yanmıştık, ralardan kurtarıyoruz biraz.

Hala çakmak için adam arıyorlar, 9'a yazsan oraya verir, mesele fiyatı düşürmek poz meselesi.
    Ben bu filmin sonunu görecem.satıpta alacağım bir kağıt yok şuan.iyi kağıtlar zaten pirim yapmış durumda.dereyi geçerken at değiştirmem.....şuan boş olmasam izlemek bile istemiyorum....

8.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Ben bu filmin sonunu görecem.satıpta alacağım bir kağıt yok şuan.iyi kağıtlar zaten pirim yapmış durumda.dereyi geçerken at değiştirmem.....şuan boş olmasam izlemek bile istemiyorum....
    Yönetimden bir haber çıkmadan zor işimiz, temettü sonrası bu hisse yatırımcılar için bir yıkım oldu resmen, bekleyen 3-5 kişi kaldık ama durum ortada, endeks fezaya gelmişken paramız pul edenleri Allah'a havale ediyorum.
    Bekleyeceğiz, hiç bir şey sonsuza dek düşmez, bir yerden dönecek mutlaka.

Sayfa 171/586 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •