Sayfa 173/227 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. spekülasyon ile manipülasyon arasındaki farkı ayırt etmekten aciz, sözüm ona dini bütün müslüman Ona buna bel altı saydırmaktan başka hüneri yok. Ayıp denilen bir şey var yahu.

2. Ahlak iki bacak arasında m dır? ****** çocuğu olmak niye aşağılayıcı olsun. Ben ne ****** tanırım(bütün hayat kadınlarından özür dilerim) Ben dini bütün müslümanım diyenden, daha ahlaklı, dürüst, sözünün eri, dobradır.

3. Karakter bozuksa hissede şirkette bozuktur neyi satın alır bilmem ama küçük yatırımcıyı düşmanı oldukları kesin bu hisse 9 kadar gelmesse bende hiç bişey bilmiyorum adamların içinde adilik var çünki. Kısa ve öz uzatmayacam herkeze geçmiş olsun hisse pi**ç olmuştur.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. şimdiden 50 bin zarar yazdığını söyleyen adam ağzını açmıyor, bir daha burada yazmayacağını söyleyen kripto zata ne oluyor? kişilerin bel altı galiz küfürlerle üçüncü kişiler adına mı ? sana bu hakkı kim veriyor, kim senden böyle birşey istedi? İnsanların psikolojiyle oynama hakkına nerden buluyorsun? Saçma sapan yazılarınla.

5. Bilanço analizi mi yaptın, teknik analiz mi yaptın ki. yatırım tavsiyesi olmasın. İpe sapa gelmez laf kalabalığı bile denmez.

6. Ulan sizden başka bu derece küfürbaz olan kim var yahu. Edep ya. Ölü evinin yasçısı mısın?

7. Sıkıntı var demek damar damar üstüne basmış haberimiz yok. Spekilasyon ve manipilasyon nedir bilmiyoruz ama ortada bi şeref yoksunluğu olduğuda belli onun içinde sizler gibi büyük ünüversiteler bitirmeye gerek yok ve vebal almak iyi bişey değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Levend Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]

Dolar bazlı endekste 2013 ten beri devam eden düşüş dalgasının üst trend çizgisinin baskısı devam ediyor. Artık üç tepeden oluşan trend çizgileri sağlam bir direnç oluşturuyor.

2018, 2021 fiyat dalgalanması tepeleri yükselen, dipleri alçalan genişleyen üçgen oluşturmaya başladı. Son yükseliş dalgası tam %50 fibonecci geri alım seviyesinden döndü. 2013, 2017 arası yükseliş dalgası tam %38,2 seviyesinden dönmüştü.
    2013 ve 2021 mart ayında oluşan boşluklara dikkat! 2013 boşluğu 8 senedir dolmadı.

2021 mart ayında oluşan boşluk teknik olarak çok önemli ve kısa vadede bu boşluğun doldurma çabasının olup olmadığı dikkatle izlenmeli. Eğer bu boşluk dolarsa, geçici bir panik oluştuğu, boşluk dolmazsa hiç hoş olmayan bir teknik görüntü oluşacaktır. (Muhtemelen ikili zigzag.) Benim şu anki öngörüm, bist100 150, 200 arasında taban oluşturmaya çalıştığı yönünde. YTD.
    Adam 13 nisan da olabilecekleri yazmış. Daha ne?

Sayfa 173/227 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •