Sayfa 173/661 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1.  Alıntı Originally Posted by Günendi Yazıyı Oku
    Naçizhane grafig'te gördüğüm,0,73 $ aşağı sıkı bir şekilde kırıldı dersek, 0,57 $ dip seviyesi olarak bakıyorum ben. Bu benim grafig de gördüğüm. Yatırım için bir tavsiyem değildir.

Bu yazımın devamında, yaşlı_kurt arkadaş bana bir bildirim yollamış. "" izleyici olabilirsin ama cok yenisin dostum "" diye yazmışsınız, sayın yaşlı_kurt.

Pek yeni değilim, etliye sütlüye fazla karışmam, çok çok nadir de olsa gördüğümü paylaşırım, ama artık onuda yapmam. Tavsiyenize uyup, izlemeye devam edeceğim.

2. 17 Marttan bu yana ne oldu da GARAN %17 artarken ISC %20 düstü
    Vektörel fark %37

İSCTR günlük, %7.5 prim, kimin geleceğini görmüşlerdir! herşeyi bizden önce biliyorlar!

İSCTR günlük, İs Yatırım satış tarafında olsa da tavan oldu!

5. Hoş geldin TAVAN SENİ ÖZLEMİŞİZ ..
    Hoş geldin 4500 seni de ehhh işte )

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Hoş geldin TAVAN SENİ ÖZLEMİŞİZ ..
    Hoş geldin 4500 seni de ehhh işte )
    Tebrikler Ali bey tavan ihtimali düşüktür bankalarda İş bankta tavan yaşadınız daha ne olsun bol şanslar.Anketler de Millet ittifakı önde gözüküyor hayırlısı artık.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
    Hüstolor simdi hepiniz longcu olmussunuzdur )

Hafta sonu hüstatlardan biri fiboya göre atip tutuyordu,
    Endeks daha çok çökekecek diye,

P.tesi aksami baktim ne diyecek diye her zamanki gibi klasik hüstat taktigi
    piyasadan kacanzii yok..Ortalikta görünmeme, Ocakta yemegi vardir ))
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

8. Hacı hüstat müştak diyor da short diye çağıranlar dipten 200 gün ortalamadan hisse almayı önermeyeler iç savaş bekleyen abık sabuk ahmakça 3000 puan işaret edenler değil de biz mi hüstat olduk …

Aklın yolunu izlemek ve sabır dışında 4950 altı her bölgeden kademeli maaaliyetlen eti önerdik hala haklı çalmadık mı sence ?

Endeks 5500 -5700geçince alım girenler ordan döner 4900 düşerse haziran ayı başında mesela ne anlatacak takipçilerine hüstat olan onlar biz şer için 200. Günlükler güvenli bölgede ülke yok olmuyor alım için PANİK ortamının tesiri geçmeli diye beklemek yersiz ayrıca % 20 bankalar daha fazla pirim yaparsa sanayilere fark atarlarsa şaşırmamak lazım . Seneye bankalar % 60 sanayiden fazla primli olabilirler de ytd … Tüpraş % 70 giderken iş bankası %130-160 pek yapabilir , bunu da takip etsinler banka eklesinler portföylerine takas filan advanced trader işlerine de girerler onu da yaparlar ilerde belki !!!

Sayfa 173/661 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •