Sayfa 173/218 İlkİlk ... 73123163171172173174175183 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. yahu kuzenin nasıl yazacak kardeş.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2. şifreni nasıl bulacak.
    yoksa bir grup mu kuzu?
    kuzu postu altında çakallar grubu.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Bedava yapıyorsa ne diyeyim.
    Bedava peynir fare kapanında olur diyorlar

Kardeşin kardeşe bedava su vermediği dönemde hemde paralı platformlardan öğrendiği bilgileri bizlerle paylaşan kişi art niyetli değildir herhalde; mesela " Suriye ile savaş çıktı kaçın kaçın diye yazmıştı...." sonuç TR aylar sonra sadece oranın ağlarının izin verdiği kadar minik bir alanı kontrol altına aldı o kadar savaş falan çıkmadı, ne dolar ne borsa bunu takmadı, Somali gibi ülke, Suriye gibi ülke bile hala borç para bulurken TR borçlanmaz algısı oluşturuldu... Yaz yaz bitmez, onca silinen yazıya rağmen gördüklerimi hatırlıyorum, hatta geçen Ayvagöbek buraya bir yazısını altıntılamıştı şimdi arayıp bulmaya değmez diye uğraşmıyorum...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    şifreni nasıl bulacak.
    yoksa bir grup mu kuzu?
    kuzu postu altında çakallar grubu.
    "Kuzenim yazmış" bahanesi sevgili olaylarında aldatma durumu varsa ve mesaj yanlış sevgiliye yazılmışsa kullanılan bir klişe yalandır en azından ben öyle biliyorum
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Neyse şimdi çok fazla gerçeği arka arkaya yazdık, Mert bey gelip Ayvayı rahat bırakın diye fırçalayacak bizi yine.

6. ayva kuzunun kuzeniymiş dermişim.

7.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    ayva kuzunun kuzeniymiş dermişim.
    İşte buna olur derim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,924
    sn nuriyi rahat bırakın lütfen... ne güzel paylaşımlar yapılıyor o bu topici açmasa yapılamazdı, üstelik ben kendi adıma hem eğleniyorum hem de faydalanıyorum ( gerçi o da faydalanıyor kara kancalostan sayemde kurtulmuştu)

Sayfa 173/218 İlkİlk ... 73123163171172173174175183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •