“Enerji veren kadınlar 2019 “ödül törenini Hazine ve Maliye Bakanlığı mi düzenliyor ?
“Enerji veren kadınlar 2019 “ödül törenini Hazine ve Maliye Bakanlığı mi düzenliyor ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nerdeymiş hemen gidelim.Benimki benim enerjimi tuketiyor da.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İngiltere parlementosu AB ile mevcut anlaşmaya alternatif bir AB’den ayrılma seçeneğindeki 312’ye 314 oy ile reddetti .
İsler Arap saçına dönüyor![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Benden izinsiz bana nasıl böyle Mesajlar atılabiliyor ?
![]()
Erdoğan Habertürk, Show TV ve Bloomberg ht ortak yayınında soruları cevaplıyor .
Beyaz tv halen üst akıl peşinde
bir halt olacağı yok.
Çoğunluk bilmez, İNG vatandaşı olupta kuyruklardan böbürlenerek geçen yarı T. C VATANDAŞLARINA acayip koyacak bu iş.
Ekonomik tarafınını şimdilik kestiremiyorum. İngiltere de durum vahim haberlerini alsam da, etkisi ne olur kestiremedim. Bilen var ise! yorum alalım. Önemli.
Yer İmleri