Sayfa 174/1004 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Ağımız ishal olmuştu hani bakıyorum da bizim telden konuşur oldunuz..
    Neyse herkese iyi geceler
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Çıkış için bir sebeb mi lazım...şimdiye kadar olan çıkışların sebebini eski kurtlar bilediği için terste kalıp vob da tası tarağı toplayıp gittiler...gelelim yarına ,eksi mi açacak dedin aksine pozitif açar ...ilerleyen saatlerde de miillete bir süpriz daha yaparak terste bırakacak...aklıma gelen kredi derecelendirme kurumundan Türkiye ile ilgili bilgi sızdırılması..ustalar haksız mıyım....
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by gurme Yazıyı Oku
    İyi geceler..
    Gecelik getirisi nedir viop pay nemalandırmanın % olarak?
    hocam tam bilmiyorum ama yatırım danışmanım banka mevduattına yakın getirisi olur dedi biray deneyecem forumda benden daha tercübeli arkadaşlar yanıtlarsa bizde tam bu işin rizikosu varmı yokmu örenmiş oluruz teşekkürler ytd

3. Viop nemq getirisi bende yüzde 16 gibi birşey..
    Flat paraları viop hesapta tutarım genelde

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Ağımız ishal olmuştu hani bakıyorum da bizim telden konuşur oldunuz..
    Neyse herkese iyi geceler

doğru neyse o myöne gitmeye çalışırım....Saplantı haline getirmeden bakmaya çalışırım.....yarın beklediğiğim gibi viop üsten açarsa hisselri azaltıp kontrat almaya başlayacam kısmetse ....

kısa pozlarımı tutuyorum,teminatım iyi zaten teminata güveniyorum,bugun aslında yıkılması lazımdı,yabancı girişi falan yok,% 49 bile degil,fakat şu bofa merilinç çok kaypak,bildigi şuki satacak malıda var alacak parasıda var,resmen dalga geçiyor,sabah satıcı akşam alıcı,kazanıyormu bilmiyorum,ben diyor BEN istersem o olur diyor,shortçunun algısın yıktı geçti,amacıda bu zaten yanında kimse olsun istemiyor,ama zaman daraldı kesecez bogayı.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    38
     Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    hocam tam bilmiyorum ama yatırım danışmanım banka mevduattına yakın getirisi olur dedi biray deneyecem forumda benden daha tercübeli arkadaşlar yanıtlarsa bizde tam bu işin rizikosu varmı yokmu örenmiş oluruz teşekkürler ytd
    Hocam ben normal vadeli hesaptan fazla getiriyor diye hatırlıyorum. Viop işlemide yaptığım için hesabımdaki artışın ne kadarı nema anlaşılmıyor. Günlük nema stopajı görünüyor ama hesaba geçen net nema görünmüyor.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Viop nemq getirisi bende yüzde 16 gibi birşey..
    Flat paraları viop hesapta tutarım genelde

Aynen hocam, en mantıklısı bencede flat paranın viop hesabında tutulması eğer kısa vadede para kullanılacaksa. Ama işte net getirisi nedir tam bilinmiyor sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by gurme Yazıyı Oku
    Hocam ben normal vadeli hesaptan fazla getiriyor diye hatırlıyorum. Viop işlemide yaptığım için hesabımdaki artışın ne kadarı nema anlaşılmıyor. Günlük nema stopajı görünüyor ama hesaba geçen net nema görünmüyor.

Aynen hocam, en mantıklısı bencede flat paranın viop hesabında tutulması eğer kısa vadede para kullanılacaksa. Ama işte net getirisi nedir tam bilinmiyor sanırım.
    zaten hisse almadıgım için viop nemada bir ay sonra belli olacak gerci yatırdıgım para belli günlük görebiliyorum neyse bir ay sonra getirisi ortaya cıkar ytd

8.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Düne kadar idol ündü dediğimize geldin sende oyuna gelmedin güzel kardeşim artık ta gelmeyeceksin..
    Artık herkes birşeyler görüyor.. seviniyorum..

hayır hocam ıdeolum demedım.hatta kımse kımsenın ıdolu olamaz herkes kendı parasıyla ıs yapıyor.500 kontrat gucum varsa her bınde 4 kontarat acsan 10 000 puan terste bıle kalsan kesınlıkle batmazsın.burdakı mesele sız ve bazı kısıker surdan verdık sattık dıye cokca belırtınce vede resmen canlı sekıl olunca haklı olarak daha seffaflık ıstedı.haklı olarak ınsan pıskolojısı belkı etkılenıp terste kalanlar olmus olabılır buda vebaldır.ben o yuzden acık olmasını yada sureklı heryerden sort yazmasının sakıncası oldugunu vede ona bende sendenım dedıgım ıcın yapılanın hassasıyetının onemı ıcın yazdım.kapnmayı yapabılırsen.bugun bazı arkadaslar basıretmı sansızlıkmı sahsen uzuldum kar alamamıs mesela bende ınerken erkenn kapandıgım ıcın bende degerlendıremedım.sonucta son 30 000 puanda 1 adet bıle long acmadım bu net vede ne olursa olsun long olmam bu rakamlarda ama hısselerdede genel long ıslemler yapıyorum.sonuc her bırımızın amacı kazanmak.

Sayfa 174/1004 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •