Ağımız ishal olmuştu hani bakıyorum da bizim telden konuşur oldunuz..
Neyse herkese iyi gecelerSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağımız ishal olmuştu hani bakıyorum da bizim telden konuşur oldunuz..
Neyse herkese iyi gecelerSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop nemq getirisi bende yüzde 16 gibi birşey..
Flat paraları viop hesapta tutarım genelde
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kısa pozlarımı tutuyorum,teminatım iyi zaten teminata güveniyorum,bugun aslında yıkılması lazımdı,yabancı girişi falan yok,% 49 bile degil,fakat şu bofa merilinç çok kaypak,bildigi şuki satacak malıda var alacak parasıda var,resmen dalga geçiyor,sabah satıcı akşam alıcı,kazanıyormu bilmiyorum,ben diyor BEN istersem o olur diyor,shortçunun algısın yıktı geçti,amacıda bu zaten yanında kimse olsun istemiyor,ama zaman daraldı kesecez bogayı.
Hocam ben normal vadeli hesaptan fazla getiriyor diye hatırlıyorum. Viop işlemide yaptığım için hesabımdaki artışın ne kadarı nema anlaşılmıyor. Günlük nema stopajı görünüyor ama hesaba geçen net nema görünmüyor.
Aynen hocam, en mantıklısı bencede flat paranın viop hesabında tutulması eğer kısa vadede para kullanılacaksa. Ama işte net getirisi nedir tam bilinmiyor sanırım.
hayır hocam ıdeolum demedım.hatta kımse kımsenın ıdolu olamaz herkes kendı parasıyla ıs yapıyor.500 kontrat gucum varsa her bınde 4 kontarat acsan 10 000 puan terste bıle kalsan kesınlıkle batmazsın.burdakı mesele sız ve bazı kısıker surdan verdık sattık dıye cokca belırtınce vede resmen canlı sekıl olunca haklı olarak daha seffaflık ıstedı.haklı olarak ınsan pıskolojısı belkı etkılenıp terste kalanlar olmus olabılır buda vebaldır.ben o yuzden acık olmasını yada sureklı heryerden sort yazmasının sakıncası oldugunu vede ona bende sendenım dedıgım ıcın yapılanın hassasıyetının onemı ıcın yazdım.kapnmayı yapabılırsen.bugun bazı arkadaslar basıretmı sansızlıkmı sahsen uzuldum kar alamamıs mesela bende ınerken erkenn kapandıgım ıcın bende degerlendıremedım.sonucta son 30 000 puanda 1 adet bıle long acmadım bu net vede ne olursa olsun long olmam bu rakamlarda ama hısselerdede genel long ıslemler yapıyorum.sonuc her bırımızın amacı kazanmak.
Yer İmleri