Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 174/1004 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

xu100 için 5 likte 1468.71 üzerinde kalış, 15:30 TDİ verisi gelene kadar şu anki dibi koruma adına bu düşüşe karşılık gelen bir tepki yapabilir,

bu olursa kalan bölüm 15:30 da TDİ de belli olur

***garafikte sol skalada 1468.71 yerine 1467.11 i yanlış işaretlemişim aman dikkat!!!

soldaki sistem biraz patatestir ama iş görür, sağdaki patates değil ama bir arada bir de olsa iki açmazı vardır,..

ilaveten simulasyon
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    14:10 barında simülasyon 1468.71 de dolacak, 14:15 barında onay başlayacak (yani bu onayda son dip 1467.11 kırılmamalı), bu haliyle 1468.71 üstü kalırsa bu tepki demektir,..

onaya gelmez de yen dip yaparsa bir önceki ve 5 lik te gerçek dip olan 1467.29 TDİ ye kadar geçilmez , geçilirse TDİ yle geçilir, yada TDİ dir bunun sebebi,

bu analiz day trade içindir, başkalarını ilgilendirmez
    Olay TDİ ile ilgili değil diye düşünüyorum yurt dışında aynı beklenti fiyatlaması yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Olay TDİ ile ilgili değil diye düşünüyorum yurt dışında aynı beklenti fiyatlaması yok.

farketmez forex piyasası tamda beklentinin olmadıı günlerde TDİ ye daha duyarlı olabilir, çok hacimli ve işlemcili bir piyasa, ilaveten buna birde coincilerde eklendi,...bunlar bir de kaldıraçlı olunca büyük paralar dönüyor ve mutlaka endex lerle döviz/ons cepheleşiyor, sonuçta biri güler bunlardan pzt herkes kendi yoluna bakıyor

4. Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    raketmez forek piyasası çok işlemcili bir piyasa, ilaveten buna coincilerde eklendi,...bunlar bir de kaldıraçlı olunca büyük paralar dönüyor ve mutlaka endex lerle döviz/ons cepheleşiyor, sonuçta biri güler bunlardan pzt herkes kendi yoluna bakıyor
    Aynen TDİ de volatil olacak o net ne kadar hesap patlarsa o kadar kar olır. TDİ de eski Foreks günlerim aklıma gelir hep EUR/USD 1:200 kaldıraç [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ne safmışız…

5. iyi veri güçlü usd, ABD ekonomisi görece iyi, kötü veri, yani düşük beklenti ABD ekonomisi bu veriye göre görece zayıf,

zayıf usd yani düşer, diğer paralar abd parası karşısında görece değer kazanır, tabi bunlar bir öncekine göre falan filan ama piyasa kurmuş oynatıyorlar her hafta, yaacak bir şey yok,

o nedenle bu durumu amiyane yazdım biraz, ..etkilenen varsa özür dilerim onlardan, çünkü sevmiyorum bu veri işini

6. simule zamanlamada tam buırayı göstertiyor 5 likte, bir tepki varsa var, yoksa yeni dip, rakamlar belli

7. Viop XXXV

Yorumsuz…

8. Gardaş saat 14,27 aha buraya yazıyorum bu market boğa ise buradan + ya geçip yapıştırmasi lazım

Sayfa 174/1004 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •