Sayfa 175/777 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1. .....................

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Her semte 24 saat açık kütüphane... bütün problemlerimizin yegane çözümü 24 saat 7 gün, her an her dakika, açık kütüphanelerin artması... medeniyet = kütüphane...

Kitap görünümlü kütüphanede sona gelindi
    Artvin Çoruh Üniversitesi bünyesinde inşa edilen kitap görünümlü kütüphane mayıs ayı içerisinde hizmete girecek.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Farz edelim 2000 meselesi doğru olsun; ben her işlemi 1950 , 1950 bölerek yine yaparım. Biraz fazla uğraşırım ama sonuçta kafama koyduğumu yaparım. Olmadı, sülaleden 10 kişinin tc. sini kullanır yine yaparım. Yasaklar insanları zeki ve çevik yapar. Bilgisayar başında tembelleşmiştik, biraz efor harcarız !!
    Ülkemiz resmen MUZ CUMHURYETLERİNDEKİ gibi yönetilir oldu. Daha geçenlerde REİS çıkıp yastık altındaki dolarlarınızı çıkarın satın diyordu. Eğer döviz işlemlerinde bu yönlü bir uygulama başlar ise vatandaş dövizini bankalardan çekip yastık altına tekrar sürer. Gerçekten bu hükümet politikalarını anlamak anlamsız. Bu olay doğruysa ben şahsen döviz mevduat hesabımdaki tüm paramı çekere yastık altına koyar. döviz alacaksam da gider 2000 TL altında olacak şekilde parça parça alır yazstık altında biriktirmeye devam ederim. Daha geçen senelerde yastık altındaki dolarlarınızı çıkarın diye milliyetçilik naraları atan yetkililer şimdi yastık altından çıkardığınız ve bankalara yatırdığınız dovize vergi getiririm diyor. BU NE PERHİZ BU NE SALATA. Eğer vatandaş panikleyip döviz hesaplarındaki paraları yastık altına çeker ise zaten topal ayak ayakta duran BANKALAR gümüler.

3.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Ülkemiz resmen MUZ CUMHURYETLERİNDEKİ gibi yönetilir oldu. Daha geçenlerde REİS çıkıp yastık altındaki dolarlarınızı çıkarın satın diyordu. Eğer döviz işlemlerinde bu yönlü bir uygulama başlar ise vatandaş dövizini bankalardan çekip yastık altına tekrar sürer. Gerçekten bu hükümet politikalarını anlamak anlamsız. Bu olay doğruysa ben şahsen döviz mevduat hesabımdaki tüm paramı çekere yastık altına koyar. döviz alacaksam da gider 2000 TL altında olacak şekilde parça parça alır yazstık altında biriktirmeye devam ederim. Daha geçen senelerde yastık altındaki dolarlarınızı çıkarın diye milliyetçilik naraları atan yetkililer şimdi yastık altından çıkardığınız ve bankalara yatırdığınız dovize vergi getiririm diyor. BU NE PERHİZ BU NE SALATA. Eğer vatandaş panikleyip döviz hesaplarındaki paraları yastık altına çeker ise zaten topal ayak ayakta duran BANKALAR gümüler.
    AK ların ne yaptığını anlamaya çalışma çünkü anlayamazsın. kendileride bilmiyor tamamen doğaçlama.günü kurtarmaya çalışıyorlar. bu tip cahil bir kesime devleti verirsen sonu bu olur. SANDIK çözüm değildir,çözüm Teknokrasi.

4. Adım adım kambiyo rejim değişikliği..

Sermaye kontrolü..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Adım adım kambiyo rejim değişikliği..

Sermaye kontrolü..
    söyledik ya GUND, bunlar doları yasaklayacak diye geçen seneden beri sana söylüyorum. başta aldırmadın ama şimdi ANLIYORSUN.

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    söyledik ya GUND, bunlar doları yasaklayacak diye geçen seneden beri sana söylüyorum. başta aldırmadın ama şimdi ANLIYORSUN.
    Helal olsun sana, bıkmadan usanmadan her gün - her saniye yaza yaza ( kırk gün ne dersen misali ) sonunda başardın. Azmin karşısında şapka çıkarıyorum. Şu bloomberg denen kanala anlaşmalı konukların yerine seni çağırmalarını yazacağım. Sadece bu hisse.net okuyanlar feyz almasınlar, tüm ülke aydınlansın güneşinden.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Helal olsun sana, bıkmadan usanmadan her gün - her saniye yaza yaza ( kırk gün ne dersen misali ) sonunda başardın. Azmin karşısında şapka çıkarıyorum. Şu bloomberg denen kanala anlaşmalı konukların yerine seni çağırmalarını yazacağım. Sadece bu hisse.net okuyanlar feyz almasınlar, tüm ülke aydınlansın güneşinden.
    tv de işim olmaz,tv eski yüzyılın aracı. yeni araç burası. onlara söyle burayı takip etsinler. hemde forumun reklam geliri artar.

Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Selamlar;

Haklısınız. Holger Usta bir tivit daha atıp sizi teyid etmiş! (Libor-OIS spread has crossed 50, as 3-month Libor set higher for 27th straight session as Treasury bills have crowded out private sector borrowers forcing Libor higher.)

ABD Hazinesinin sitesinde aylık verilere bakınca, önceki tivitteki 240 milyar dolar artışı göremedim, ama ana düşünce, dediğiniz gibi (Bkz. Ocak verisi ve şubat verisi).
    Geç farkettim, gönderdiğiniz mesajdaki Libor-ois spreadi ciddi seviyelere gelmiş, 2011 Avrupa borç-bankacılık kriz seviyeleri..O sıralar FED, başta ECB, diğer MB'larına dolar swap kanalları açmış ve piyasaları rahatlatmıştı..

Böyle giderse ve biryerlerden banka-şirket gümleme sesi duyulursa, ben şahsen şaşırmayacağım..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Esas zorlusuda libor faizlerinin artıyor oluşu..şu libor-ois spreadiyle birlikte globalde şirketlerde risklerde artıyor..bir veya bir kaçının gümlediğini duyarsak, bu bile borsalarda ciddi bir düşüşe sebebiyet verebilir..ve akabinde gelsin resesyon başlangıcı olabilir..

Bu sebeple libor artmaya devam edecekse, daha bu ciddi borsa düşüşlerine gelinmeden FED'in bir yerde müdahalesinin gelmesi gerekir..izleyelim bakalım..
    Bu arada balonlar hava kaçırmaya başladı ki, bence bu işin öncüsü kripto paralar, şu sıra yine oldukça irtifa kaybetmiş görünüyorlar..

Bir süre temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum..

Sayfa 175/777 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •